Mencari Pelabur yang Professional - Projek Telekomunikasi
Mieoreo - Tue 9/Nov/2010 2:06pm [Last Comment]
Hi, saya mencari pelabur untuk bersama2 menjayakan projek saya dalam telekomunikasi, saya mendapat contract daripada Telekom Malaysia. memerlukan modal sekurang2nya 500k.

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Broadband | Bisnes Handphone
 
1. Samsulbahari - Tue 9/Nov/2010, 2:14pm
brp peratus u nk bg kat i tuan jika i join..  
2. Eddie Mahathir - Tue 9/Nov/2010, 2:15pm
Tel saya 013-8909650 eddie - di mana projeknya.  
3. Mieoreo - Tue 9/Nov/2010, 2:23pm
samsul: 40%- kalau setuju tuan hanya perlu melabur, semua berkenaan projek saya uruskan.
eddie: projeknya di seluruh malaysia.  
4. Zakaria Mohd - Tue 9/Nov/2010, 3:30pm
saya berminat, berapa minima boleh melabur?
zack.stingray@yahoo.com  
5. Mieoreo - Tue 9/Nov/2010, 4:21pm
saya ingin mencari seorang pelabur sahaja, sekurang-kurangnya 500k tapi depend on projek. untuk pengetahuan saya sudah siapkan 2 projek, dan ada 100 projek lagi menanti..  
6. Sarpen - Tue 9/Nov/2010, 8:01pm
emailkan kpd saya detail2 dan syarat2 johnmeagher_82@yahoo.com  
7. Permata Ventures - Tue 9/Nov/2010, 9:59pm
Email kan ke permataventures@yahoo.com,... kami berminat!  
8. Suhirman - Tue 9/Nov/2010, 11:30pm
Salam....Emailkan pada saya detail n syarat2nya....suhirman.syukri@gmail.com. Tq  
9. Mieoreo - Wed 10/Nov/2010, 9:51am
kepada sesiapa yg berminat sila hubungi saya di 019-2661786. susah untuk terangkan disini, lebih baik kita berjumpa, saya berada di area KL dan selangor.
terim kasih  
10. Tras Capital - Sat 13/Nov/2010, 11:36pm
Salam, saya merupakan freelance consultant untuk business owner@entrepreneur yang ingin memulakan business dengan investor networking di dalam atau luar negara.
Tiada advance atau pendahuluan diperlukan . Hanya setalah funding atau financing dah berjaya, baru dikenakan caj. Sila hantar butiran/ kertas kerja ke trascapital@hotmail.com  
11. Hazlan 2 - Tue 16/Nov/2010, 3:30pm
bro nape tak bawak je L.A P.O tak pun L.O atau pun apa apa jaminan surat mengatakan tender sekian2 bro dapat... ke bank ??? dalam masa 2-3 hari je dah lulus... bank suka job2 mcm ni.. lagi la percent keuntungan bro dapat tinggi... aku cakap bedasarkan pengalaman, kalau aku dapat tender baru je, aku bawa L.A aku ke bank then dorang luluskan tak sampai seminggu... sory la just bagi pendapat..  
12. Mohd Rizal Bin Mohd Mokhtar - Fri 26/Nov/2010, 1:11am
Salam Semua.Mr Mieoreo, nama saya Rizal. Saya terlibat secara langsung dengan biz telekomunikasi semenjak 1996. Dari apa yg u tulis, more or less saya rasa saya tahu what kind of project yg u dapat from TM. To be honest, for the past 5 years sudah ramai vendor2 TM yg di award project yg tangible from TMB gagal mendapat pinjaman atau dana from local bank. i tak pasti kenapa, tapi ramai kata yg ianya not directly goverment owned project dan sebab ramai yg hanya menjadi subcon kepada main con yg di lantik TM. Anyway, dalam hal Mr Mieoreo ini, saya meletakkan diri saya sebagai broker because I don't have that much money. I know several people yg tahu a little bit of Telco industry dan berduit dan memang berminat untuk funding this type of project. So kalau u free pls call me@0199811701 or email me@rizal@my-energise.com or just drop by @ my cafe di Desa Pandan, sebelah petronas  
13. Digitalmugs - Sat 8/Jan/2011, 2:20pm
http://www.surveyor2u.biz/  
14. Mieoreo - Fri 5/Aug/2011, 11:17am
Salam semua.. untuk pengetahuan anda saya masih mencari pelabur yang betul2 berminat untuk melabur dalam syarikat sy. berkenaan projek yang saya nyatakan diatas, saya sudah mempunyai funder, walau bagaimanapun funder saya tersebut tidak mempunyai kewangan yang kukuh untuk terus melabur bagi projek kedua saya yang berkapasiti lebih besar.saya akan terangkan dengan lebih lanjut berkenaan projek saya ni jika sekiranya ada yang berminat. saya harap sesiapa yang berminat boleh terus coll ke no saya @0162175195, atau email ke mso.oreo@gmail.com.  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..