Mencari Pelabur untuk Melabur Dalam Ternakan Kambing & Lembu di Dengkil, Sepang. Pulangan 25% Setahun di Jamin Oleh Syarikat Kami.
Yushamnah @ Rimbun Niaga & Seri Kandang
Wed 10/Apr/2019 11:32am [Last Comment]
Mencari pelabur untuk melabur dalam projek penternakan kambing dan lembu di tapak projek Dengkil, Sepang.

Syarikat menawarkan pulangan sebanyak 25% setahun bagi jumlah pelaburan dlm bentuk tunai ataupun ternakan.. untuk maklumat lnjut boleh hubungi kami di
- 0123731523
- 0166891836
- 0172252569.

Seri Kandang & Rimbun Niaga.

Niche: Mencari Pelabur | Penternak Kambing | Penternak Lembu
 
1. Rizal21 4 - Tue 16/Apr/2019, 6:58pm
Wasap details 0173207598  
2. Raiz 6 - Thu 18/Apr/2019, 12:09am
Wasap 0196699897  
3. Amir 263 - Sun 21/Apr/2019, 8:00pm
wassap details dan pic kendang boleh 0192585852  
4. Aku Orang - Tue 23/Apr/2019, 4:15pm
wasap detail ke 0137380929  
5. Addy Ismail - Wed 24/Apr/2019, 12:53am
tumpang iklan ye bossku: Peluang mengambil alih 100% atau majority syarikat sdn bhd ''lock, stock & barrel'' , bersama bisnis memproses ayam hidup 10,000 ekor sehari dengan asset bernilai RM6 juta di Selangor. Sudah beroperasi lebih dari 10 tahun. Keuntungan yang baik sekali. semua jualan habis dan dijual secara tunai sahaja setiap hari. Keuntungan RM300,000.00 sebulan. Di musim perayaan dan peak season pendapatan boleh mencecah hingga RM200,000.00 - RM250,000.00 sehari. Principal yang berminat boleh hubungi saya di 0122013848 Addy.  
6. Rizal21 4 - Thu 25/Apr/2019, 10:55am
Wasap detail 01111226011  
7. Fakhrur Razzi - Sun 30/Jun/2019, 1:28pm
whatsapp details 0108262412  
8. King Ibrahim - Wed 3/Jul/2019, 1:47am
Tumpang wahai shbt.
Kami Ada jual 12 ekor kambing pelbagai saiz dan berat bagi tujuan akikah Dan korban. Contact along utk nego dan detail. 017 6271476  
9. Apeessgroup - Wed 3/Jul/2019, 7:56am
Tumpang Lalu Tuan Tanah...

Pendapatan Online Pertama Anda Bermula Disini..
Anda boleh menjana pendapatan hanya berkerja di rumah atau di mana-mana sahaja menggunakan komputer atau telefon bimbit anda. Ingin tahu bagaimana?

Layari https://duitcloud.com/?id=3atk75rG

Terima Kasih...  
10. Zueraina - Tue 28/Apr/2020, 12:33am
Salam
Saya pembekal rumput nepier...
Jika berninat boleh pm sy
Zue 01129167370  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..