Mencari Pelabur Untuk Copy Center (Untung 8% - 12% Sebulan!)
Fida Luvy1807 - Sat 2/Nov/2013 1:37pm [Last Comment]
Print Lover Enterprise (002092024-V) ingin mencari pelabur untuk tujuan pusingan modal & upgrade copy center di IPT..

~ perlukn 25k untuk modal pusingan, mesin dan production..
~ sudah beroperasi selama hampir 3 thn..
~ dapat job dri lecturer and student uia n ipta lain..
~ keuntungan untuk pelabur 8%-12% sebulan..

siapa berminat untuk menjadi pelabur kami boleyh email di printlover@ymail.com..kertas kerja boleh diberikan utk maklumat lanjut syarikat..

hubungi 0133734375 utk keterangan lanjut..

boleh bincang syarat dan kami akan menyediakan semua dokumen untuk ditandatgn..

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Mencari Pelabur
 
1. Nazman 7 - Sun 3/Nov/2013, 3:12am
sudah berjaln atau bru nk plan  
2. Fida Luvy1807 - Mon 4/Nov/2013, 7:03am
Nazman 7 : sudah 2 thn operasi.. boleh bg emel kami hantarkn gambar production kami..  
3. Fadzil Tahir - Mon 4/Nov/2013, 11:51am
saya berminat melabur, untuk security boleh tak saya pegang share? call 013-3907240  
4. Hanif 20 - Mon 4/Nov/2013, 12:04pm
Haha de1ete komen...takut ke apa??  
5. Fida Luvy1807 - Mon 4/Nov/2013, 1:07pm
en. fadzil..kmi da pm di num trsebut..bole bg email skali? kt bncg details...  
6. Kamarul 16 - Tue 5/Nov/2013, 12:36pm
Salam Cik Fida. Tlg email saya kertas kerja dan company profile. Saya amat berminat untuk melabur. Sila email saya di mardiyah76@yahoo.com dan hp saya 0195476378 atau 0126105140. T.Q.  
7. K Rie 2 - Wed 6/Nov/2013, 1:43am
Pm sy di k_rie.mohd@yahoo.com...
Xstudent uia..  
8. Hairi Nizam Bin Abdul Hadi - Wed 6/Nov/2013, 3:04pm
pm kat emel saya hna_enterprise@yahoo.com  
9. Fida Luvy1807 - Wed 6/Nov/2013, 9:33pm
RP telah di email kpd semua..boleh check n rep..tq ! ;))  
10. Tisto - Thu 7/Nov/2013, 2:30pm
Tumpang iklan, sy juga mencari funder/pelabur utk western food di temerloh/kuantan. 0122400121/amims4507@gmail.com
saya akan email detail.tq  
11. Spcopier - Sat 9/Nov/2013, 11:35am
Pembekal Mesin Photocopy
Heavy duty
Light Duty
Medium Duty

Color and BW
Price From RM899 to RM2999  
12. Azmi Sumairi - Sun 10/Nov/2013, 8:25pm
Salam fida, saya juga berminat utk melabur. tolong hantar kertas kerja & company profile pd saya di azmi@enviromalaysia.com.my  
13. Sariy Syahmi - Tue 12/Nov/2013, 11:48am
salam..tolong email detail kpd sy...camie_2209@yahoo.com..tq  
14. Fida Luvy1807 - Wed 13/Nov/2013, 6:41pm
kami sudah email kpd semua yg request profile company.. mohon feedback secepat mungkin..tq~  
15. Wanasrule - Thu 14/Nov/2013, 9:50pm
pm details to izwanasrule@gmail.com  
16. Mr Lly - Sat 16/Nov/2013, 12:05am
A'kum, saya berminat n harap dapat eamilkan detail info berkenaan projek tsb n company profiles kpd saya myfilly@live.com dgn kadar SEGERA  
17. Abe 19 - Sun 17/Nov/2013, 9:06pm
tolong email detail kat saya are_bear_iiu@yahoo.com  
18. Muhammad Aliff - Sat 30/Nov/2013, 4:24am
Momentos_91@yahoo.com  
19. H Huzairie - Sat 30/Nov/2013, 4:23pm
Hi, klu berminat nk joint venture bleh x?? Sbb nk buat fulltime tp pengalaman xcukup. Mohon bantuan. :)  
20. Syed Abdul Razak - Fri 20/Dec/2013, 2:22am
Salam, saya berminat untuk melabur, tolong emailkan kertas kerja ke syrazak@gmail.com  
21. Fida Luvy1807 - Sat 28/Dec/2013, 10:42am
en.huzairie..sila direct whatsapp kmi di 0133734375 atau email ke printlover@ymail.com..tq..  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..