Mencari Pelabur Serius Untuk Kelas Alquran
Ftc - Fri 5/Oct/2012 11:01am [Last Comment]
KAMI sedang mencari pelabur yang betul-betul serius. Kami akan membuka pusat pengajian AL-Quran yang interaktif dan menyeronokkan pelajar. Pelaburan Dunia dan Akhirat..

Pelabur aktif/pasif diperlukan untuk tempoh singkat atau berterusan.. Modal keseluruhan HANYA RM 15k. Anggaran Pulangan 3 bulan pertama sebanyak RM40,000. Hanya lagi 2 orang pelabur diperlukan.. Lokasi yang sangat sesuai dan padat... INSYAALLAH..

Boleh emel ke fitrahtc@gmail.com.. call/sms 010 5160 766 untuk buat temu janji. Saya akan bentangkan Rancangan Perniagaan (RP) dan Bajet. Tawaran akan ditutup bila sudah ada pelabur yang serius nak bantu masyarakat Islam diluar sana.

"Fast Action Fast Result.."

Niche: Mencari Pelabur | Pusat Mengaji Agama
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Norizz - Sun 7/Oct/2012, 1:19pm
    Ada kaa mcmamana ni??  
  2. Ftc - Sun 7/Oct/2012, 1:38pm
    Salam.. maaf saya lupa maklumkan lokasinya.. InsyaALLAH akan dibuka di MELAKA.. Siapa yang serius boleh terus hubungi saya 010-5160 766.. Saya hanya mencari 2 orang pelabur yang serius dan POSITIF..  
  3. Zul 264 - Mon 8/Oct/2012, 4:26pm
    kalau melabur sikit je boleh???? rm15k tu banyak sangat la....x mampu  
  4. Ftc - Mon 8/Oct/2012, 11:09pm
    kami pun melabur sikit2... sebab tu kami kongsi2... Sms saya ye.. saya akan call InsyaALLAH...  
  5. Nor 156 - Tue 9/Oct/2012, 9:46pm
    Melaka area mana? X dapat melabur tp menyokong kelas Alquran..  
  6. Zul 264 - Wed 10/Oct/2012, 7:03pm
    sy x de bnyk modal.....dalam 1k tu adelah....kalau bole contact sy zul 0173293803  
  7. Azam Apg - Fri 12/Oct/2012, 3:40pm
    Salam. Saya ada menyediakan tempat untuk lelaki dewasa yang ingin belajar mengaji Al Qur'an. Tempat di Ampang Jaya. Waktu belajar waktu malam lepas solat Maghrib.

    Sesiapa yang berminat sila hubungi 017-2559170.  
  8. Mhaj - Wed 24/Oct/2012, 12:40pm
    salam, saya serius untuk melihat marketing anda dan mempunyai modal yang anda perlukan..sila hubungi saya 016-7047867 @ email mdhidayat@pmm.edu.my
    md hidayat..  
  9. Md Akhier - Thu 25/Oct/2012, 12:24am
    bgus pelaburan mcm ni...tp 15k besar..2 orang tu bermakna 7.5k sorang ker? pusat pengajian di buat di lot kedai or tanah wakaf? pelaburan tu utk aper?  
  10. Mohd Afham - Sat 17/Nov/2012, 1:45pm
    Salam

    Saya berminat dengan tawaran pihak tuan. Sila hubungi saya melalui email untuk saya dapatkan maklumat lanjut. Terima kasih  
  11. Zaimrazoor - Thu 20/Dec/2012, 8:58pm
    Sila emailkan kepada saya....tq  
  12. Zaimrazoor - Fri 21/Dec/2012, 2:18pm
    sila emailkan ke zaimrazoor@yahoo.com...  
  13. Saliah 3 - Sat 22/Dec/2012, 9:56am
    Saya berminat uk melabur. Hubungi saya saliah63@yahoo.com.my atau 0123091882  
  14. June 14 - Tue 8/Jan/2013, 10:20am
    emel detail ke june_johorean@yahoo.com.sg  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.