Mencari Pelabur/Rakan Kongsi Perniagaan
Amin Makmur @ Asal Enterprise - Wed 9/Oct/2019 10:25am
Assalamualikum Warga Majalah.com..

Saya mempunyai sebuah perusahaan kilang memproses pelbagai jenis rempah-ratus asli tempatan yang telah beroperasi sejak tahun 2012. pada masa ini, Perusahaan ini mengalami masalah kewangan darisegi pusingan modal yang terhad untuk pembelian bahan mentah menyebabkan produktiviti berkurangan.

Pasaran produk kami masi lagi luas dan kami juga mempunyai ramai pelanggan tetap dan sedia ada. Paras Jualan bulanan perniagaan kami lebih kurang RM80k sebulan dan paras jualan ini hanya tertumpu kepada pelanggan yang sedia ada dan terdapat permintaan yang tinggi terhadap produk kami namun kekangan modal yang terhad menyebabkan perusahaan kami tidak dapat menampung permintaan dipasaran.

Oleh itu, saya mempelawa kepada mana2 samada individu ataupun syarikat yang ingin melabur atau menjadi rakan kongsi dalam perniagaan saya.

Anda juga boleh melawati website perniagaan saya:
http://www.rempahasal.com

Jika berminat boleh la hubungi saya atau whatsapp ditalian:

010 2164683
Amin Makmur
Founder / Pengurus

Niche: Mencari Pelabur | Pembekal Rempah Dan Perencah | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Ramil - Mon 14/Oct/2019, 11:29am
    tumpang IKLAN saya juga..mencari business partner untuk Courier Service d SABAH. Pelaburan sangat minimum. call di talian 60197777102  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)