Mencari Pelabur/Rakan Kongsi Dalam Pasaran Market Komiditi di Hong Kong
Ahsyah - Sat 25/Jun/2016 7:57am [Last Comment]
Hi majalah,

Saya nak mencari pelabur untuk melabur didalam Hong Kong trade market bagi komoditi makanan dan bijih besi.Seperti semua tahu Hong kong adalah pusat kewangan dunia dan menjadi tumpuan ramai pelabur seluruh dunia untuk melabur disana.Jadi disini saya nak membuka peluang dan berkongsi rezeki untuk sama-sama melabur disana.Market fresh lagi.

Market ini tidak biasa orang dengar berbanding forex dan BSKL.Tetapi ia hampir sama dengan BSKL.membeli pada harga rendah dan menjual pada harga mahal.
cuma kita berurusniaga dgn barangan komoditi seperti bijian,coffee,heating oil,corn,sugar dan lain-lain.yang penting bebas unsur scam macam forex.

Nak tgk platform Boleh layari disini:-
https://www.hktrade.asia/

Saya nak cari pelabur dimana saya buka dari RM500 hingga RM20,000

Pulangan 17% sebulan...Penjanjian 12bulan(204% keuntungan setahun + pulangan modal)...selepas setiap 12bulan kalau pelabur nak tarik diri atau sambung pun boleh tapi kena pastikan cukup 12bulan..setiap bulan(5hb setiap bulan) autopay keuntungan 17% kedalam akaun anda.

Ada penjanjian...bermula 1st july 2016..ruang terhad

berminat wassup/call Ahsyah 01128701736

Niche: Forex Malaysia
 
1. Nas 134 - Sat 25/Jun/2016, 8:05am
menarik

Pm details tuan

0123030223 (Din)  
2. Suhaila 168 - Sat 25/Jun/2016, 9:51am
Encik modal maksima RM20,000 ke..

pm details segera di
shmarketing2013@gmail.com  
3. Suhaila 168 - Sat 25/Jun/2016, 9:54am
Agreement tu ada stamping ke??  
4. Ahsyah - Sat 25/Jun/2016, 10:31am
En Din pm done..

Puan pm done..maksima 20k and above kita bagi percent lain.

Agreement ada stamping suruhanjaya sumpah(Kerjasama pelaburan)-Done email  
5. W Mat Rani B W Ismail - Tue 28/Jun/2016, 7:09am
minat juga rasanya....tapi ingin more detail info. please pm 0189141334  
6. Mohd Zulkifli Abd Manan 2 - Tue 28/Jun/2016, 12:43pm
detail ke email.
mzam71@gmail.com
tqvm.  
7. Zakaria 20 - Sun 17/Jul/2016, 11:09pm
bagi detalis zakaria1806@gmail.com  
8. Naina 4 - Mon 25/Jul/2016, 4:45pm
amat berminat email saya abdulkarimnaina@gmail.com  
9. Ali79 3 - Tue 9/Aug/2016, 11:56am
Pm detail 0189068791.. tq  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..