Mencari Pelabur - Projek Menebang Balak di Kedah & Terengganu
Zarida - Thu 31/May/2012 7:32am
ada projek menebang balak 1 dikedah dan 2 diterengganu,sistem tagging dgn 61m3/htr kayu perlu dikeluarkan.permit kena byr pd jbt hutan,prjk kedah(250ekar) 1.2j+200k komisyen owner dan broker,utg dlm 4juta,masa kerja 6 bln...terengganu(1000ekar),permit 3.7j+500k owner&broker.....cal segera 0192832850 utk sebarang pertanyaan

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Balak Dan Kayu
   
 1. Mansor Sg Udang - Tue 5/Jun/2012, 2:26pm
  Komisyen u membunuh.Kalo blh terima 100k komisyen kedah atau RM200k terengganu,kami boleh pertimbangkan.  
 2. Ahtan1243 - Sat 9/Jun/2012, 10:06pm
  kedah which area ?  
 3. Ahtan1243 - Sat 9/Jun/2012, 10:36pm
  saya ingin cari tanah balak di kedah yang boleh dijadikan tanah pertanian yang lease dgn krj selama 60 atau 99 tahun pun boleh komisen dan ganjaran lumayan akan diberikan kepada siapa yang boleh tolongkan  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)