Mencari Pelabur dan Pemaju Bagi Projek Penswastaan di Johor Bahru - Segera
Fahmey 3 - Tue 25/Apr/2017 11:26am [Last Comment]
salam 1 malaysia..

saya sedang mencari pelabur dan pemaju dengan kadar segera bagi mengusahakan projek penswastaan (genuine project) di johor bahru.projek bernilai RM250juta.Sekiranya tuan/puan berminat sila w/apps di talian 013-6310012 atau sila tinggalkan no.telefon untuk keterangan selanjutnya.

Niche: Mencari Pelabur | Kontrak Swasta
 
1. Wawalisa - Wed 26/Apr/2017, 6:04pm
Kami sebuah syarikat pembiayaan kewangan melalui projek-projek dengan goverment, glc dan private sector. Kami bukan memberi modal atau pinjaman. Kami membantu mengembangkan perniagaan anda. Contohnya : Kami membantu mendapatkan projek dengan goverment., membantu mendapatkan barang dengan supplier secara credit term, membantu menguruskan pusingan modal agar anda boleh menjalankan lebih dr 1 projek dalam 1 masa.

Call 01137481310 / Whatsapp 0196986889 (Wawa) untuk arrange appointment. Kelulusan dalam masa 1 jam shj. Perlu bawa company profile  
2. Daeng 2 - Wed 26/Jul/2017, 9:20pm
Mencari funder yg berminat dlm projek PURCHASE AND VESSEL CONVERSION bernilai RM 300juta. Ingin keterangan lanjut sila Email ke daengworld@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..