Mencari Pelabur Bijak - Perniagaan Custom Made Tshirt di kedah
Mohd Izrul - Tue 22/Apr/2014 8:42am
Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua warga Majalah.

Saya sedang berusaha untuk mendapatkan modal yang masih kekurangan sebanyak RM200K daripada mana-mana Pelabur yg berminat untuk melabur ke dalam Perniagaan Custom Made T-shirt yang telah saya jalankan selama 3tahun di negeri Kedah untuk saya besarkan & kembangkan lagi bidang perusahaan saya ini.

Tentang imbuhan & bayaran balik kepada pelaburan yang anda laburkan akan saya berikan kepada anda sebagai pelabur sebanyak 25% dividen + bayaran balik pelaburan anda berikan itu, tempoh untuk ikatan Perjanjian Pelaburan anda dengan saya hanya berlangsung selama 12bulan sahaja.

Dokumen yang akan saya sediakan selepas selesai segala perbincangan yang telah kita persetujui bersama adalah seperti berikut :-

- Salinan SSM.
- Salinan Penyata Bank akaun syarikat yang telah disahkan oleh Pegawai Bank.
- Salinan Kad Pengenalan.
- Surat ikatan Perjanjian Pelaburan yang akan dibuat oleh pihak Guaman Berdaftar @ Peguam yang dilantik terserah kepada pelabur untuk melantik @ dari pihak saya.
- Surat ikatan Perjanjian Pelaburan akan di setemkan di Lembaga Hasil untuk bukti kesahihan kelak.

Sangat dialu-alukan kepada mana-mana pihak Agensi @ Konsultan yang dapat melalui & dengan mudah dapat melepasi pinjaman dari mana-mana Jabatan @ mana-mana Belia yg ada disediakan dibawah Kerajaan kita.

Saya dapat sediakan dokumen perniagaan seperti berikut :-
- SSM
- Penyata Bank akaun syarikat

Sekiranya ada sesiapa yang berminat, sila tinggalkan butiran no telefon anda & alamat email anda untuk saya hubungi anda.

Untuk Hubungi saya seperti yang tertera :-

eMaiL Address ( Personal ) : izrul2308somebody@gmail.com

eMaiL Address ( Company ) : brain.box.production@gmail.com

Contact ( Personal ) : 0125878721 ( also in WhatsApp )

Terima kasih kepada anda yang sudi membantu.

Segala Pujian Kepada ALLAH S. W. T. Tuan Semesta Alam, semoga segala urusan yang datang dari niat yang baik hamba NYA yang kerdil ini dipermudahkan dengan keizinan oleh NYA. Amin, Yaa Rabbal Alamin.

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Mencari Pelabur
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia