Mencari Pekerjaan Tetap
Kamariah 6 - Mon 26/Dec/2011 10:05am [Last Comment]
asalamualaikum da salam sejahtera:saya ingin mencari kerja sepenuh masa dn bercuti pada sabtu dan ahad.kerja yang dicari biarlah yang halal.saya berusia 26tahun dan menetap di klang.pengalaman dalam bidang supervisor,telemarketing,data entry,marketing dan financial.bole email saya di:marcute595@gmail.com saya tak berminat dengan mlm dan sewaktu denganya.terima kasih

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Bahtera Kurnia Enterprise - Mon 26/Dec/2011, 11:28am
    berminat nak buat telemarketing x(peralatan pejabat/stationary)?wat sepenuh masa pun ok jugak..bleh kol saya untuk makumat lanjut 014-2342014(ismail)  
  2. Kamariah 6 - Tue 27/Dec/2011, 12:51am
    terima kasih di atas email en.ismail.saya akan pertimbangkan secepat mungkin  
  3. Printers2u - Tue 27/Dec/2011, 3:58pm
    kami mncari pekerja yg boleh buat sales...bahagian marketing laaa...
    boleh hntr resume ke email mutiaradinamik2u@gmail.com  
  4. Kamariah 6 - Tue 27/Dec/2011, 5:23pm
    kepada printers2u:saya dah hantar resume,terima kasih atas tawaran kerja  
  5. Zana 19 - Wed 28/Dec/2011, 12:51pm
    Pekerja taska diperlukan. di area seri kembangan. makan dan tempat tinggal disediakan. boleh hubungi 0126338180.  
  6. Narlee - Wed 28/Dec/2011, 2:16pm
    call saye izwan for interview 0122149947..tq  
  7. Nabilah Rosli - Wed 28/Dec/2011, 9:22pm
    sape ada experience in logistic or warehourse boleh email resume to nabilah.rosli@dhl.com  
  8. Man 12 - Thu 29/Dec/2011, 9:57pm
    kami mncari marketing untuk barangan cenderamata untuk jabatan jika bminat col 0192277771  
  9. Khairunnisa 7 - Fri 13/Jan/2012, 10:16am
    - supervisor di outlet klang, s.alam, puchong & pj diperlukan..
    - RM 1300 - RM 2500
    - berminat hubungi or sms
    nisa: 013-7906199  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!