Mencari Pekerjaan Sepenuh Masa
Miss Ayu 4 - Sun 12/Aug/2012 2:41pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga MC . Saya sedang mncari kerja dan tak kisah area mane tapi yg menyediakan penginapan lagi bagus . Saya cuma lulusan sek menengah . Sape2 yg perlukan pekerja tolong email pada saya .Terima kasih

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Sufian 29 - Sun 12/Aug/2012, 4:51pm
    kalau nk kerja ladang or kontrak hubungi sy..tempat tinggal disediakan..0199979385  
  2. Abdul Jalil Bin Norhila - Sun 12/Aug/2012, 5:27pm
    blh e-mail saya di njplastiktech@yahoo.com  
  3. Farhan 75 - Sun 12/Aug/2012, 5:55pm
    Sign up n0w. Your account will increase day by day. Make 'duit raya' n0w.
    http://prelaunchx.com/x/annafarhan  
  4. Serilestari - Sun 12/Aug/2012, 6:47pm
    boleh tahu tinggal dimana dan umur berapa?  
  5. Ima Kadir - Sun 12/Aug/2012, 9:44pm
    klu nk krja pembantu restoran di puchong, sel. blh hubungi saya email, ara_1999@ yahoo.com  
  6. Jihad - Sun 12/Aug/2012, 11:09pm
    kerja kedai dobi dan jaga kedai nak ?,kedai sekarang tiada pekerja dan akak sendiri jalan kan seorang..akak pun nak cari org.untuk jaga kedai kerana jika ada rezeki akak akan ke tanah suci....kedai besar ada ruang untuk tempat tinggal...kemudahan seperti ruang dan dapur memasak,peti sejuk,radio,tv telah tersedia...tiada pengalaman pun tak ape janji nak usaha belajar dan maju kan diri serta bantu keluarga..call/sms kak rose 016-3766944 kedai di puchong taman kinrara.  
  7. Bagong69 - Mon 13/Aug/2012, 12:20am
    Salam..klik sini...
    http://www.majalah.com/?classified:kerja-kosong-klia:7Z91ZVCFLK  
  8. Nik Amri - Mon 13/Aug/2012, 6:33am
    Salam,

    Sekiranya berminat, boleh datang ke alamat di bawah untuk bekerja di restoran kami.

    TY Restaurant,
    14-1, Jalan BPP 5/3, Pusat Bandar Putra Permai,
    43300 Seri Kembangan,
    Selangor
    Tel : 016-3178156

    Kami sedang mencari pekerja di restoran dan katering kami. Penginapan disediakan. Kemasukan 27 Ogos 2012. Kelulusan tidak diperlukan asalkan komitmen dan akhlak bagus. Latihan diberikan bagi tak berpengalaman  
  9. Katak Bawah Tempurung - Mon 13/Aug/2012, 6:55am
    Kerja butik pakaian nk di bukit bintang basic Rm1100 + sales insentif lg dan mcm2' kemsukan segera boleh hubungi/sms nama dan no fon saya akan hubungi kembali 0176564679  
  10. Amizul - Mon 13/Aug/2012, 9:12am
    If nk kerja kerani.boleh emelkn ke mr.amizul@yahoo.com  
  11. Recruitment Department - Mon 13/Aug/2012, 12:07pm
    Wasalam, Anda juga boleh memohon kerja di Domino's Pizza Malaysia sebagai Crew Member (Fulltime/Part time) position di area Klang Valley. Outlet kami yang still ada kekosongan adalah di:

    1. JALAN IMBI
    No 155, Ground Floor Jalan Imbi 55100 Kuala Lumpur

    2. WELD
    Lot L1-13, Level 1, The Weld 76, Jalan Raja Chulan 50200 Kuala Lumpur

    3. MONT KIARA
    G3, Mont Kiara Meridin No.19, Jalan Duta Kiara, Mt Kiara 54050 Kuala Lumpur

    dan lain-lain lagi.

    Domino's Pizza akan sediakan faedah2 yang menarik. Jika anda berminat, sila hantar resume anda ke alamat emel: crew.dominos12@yahoo.com  
  12. Jjwong - Tue 14/Aug/2012, 3:53pm
    join us http://jjwong.tagter.com
    secara freelance, full time or part also can.
    jadi Pelbagai Broadband Agen dan
    dapat HIGH COMMISSION!!  
  13. Dura Hamzah - Wed 15/Aug/2012, 12:36am
    Saya mempunyai syarikat pencucian dan pembersihan yang sedang beroperasi dibangunan kerajaan di putrajaya. Saya memerlukan pekerja cleaner dan gardener dengan segera. Sesiapa yang berminat sila hubungi saya di 0126450058/0122982450.  
  14. Murni Ez - Wed 15/Aug/2012, 6:11am
    ayu, sy ade kerja kosong sbg pembantu kedai. Xperlu kelulusan janji rajin, displin, dan boleh ikut arahan. Contact synarbiservice@gmail.com
    Kami di shah alam, seksyen 33.
    Di perlukan segera.  
  15. Galeribusana2 - Wed 15/Aug/2012, 9:03am
    Salam..

    Sy juga memerlukan pekerja untuk kiosk pakaian sy di KL Festival City Jalan Genting Kelang Setapak, KL. Jika berminat, leh contact sy di 0135241241  
  16. Has 3 - Wed 15/Aug/2012, 11:48am
    Sy memerlukan promoter di Plaza Angsana Johor Bahru

    Gaji rm 650 - 1200

    Penginapan disediakan

    call/sms 017-7721209  
  17. Butik Bunga Rampai - Wed 15/Aug/2012, 11:58am
    Pekerja Am di butik pengantin. Tugas spt memasang dan deko pelamin, gubah bunga, susun dan mengemas, kemaskini data, follow up pelanggan dll. Berakhlak, rajin dan yang penting kehadiran anda sbgi pekerja akan MEMBANTU syarikat dan bukan semakin merumitkan. Gaji Rm 600.00 hingga Rm 1500.00. Hubungi 012-2997426  
  18. Karlia - Wed 15/Aug/2012, 2:31pm
    berminat buat sales...boleh hubungi saya.basic rm800-rm1200 plus komisyen 3k to 5k...berminat hubungi saya 016-3524437  
  19. Hazeman 3 - Wed 15/Aug/2012, 9:51pm
    nak cari duit sampingan dapat lepas raye....yang pnting x yah byr...nk tau lbih lnjut klik kt sini http://tigerwood65.blogspot.com/  
  20. Roszad Razaili - Thu 16/Aug/2012, 2:38am
    petaling jaya. dazsor@gmail.com

    kerani am  
  21. Nurul 729 - Wed 22/Aug/2012, 8:36am
    Email takde cmne nk email ye? :) sy cari staff utk food court di alamanda putrajaya. Blh call sy, 0136112166. Tq  
  22. Lynn 126 - Sat 25/Aug/2012, 5:52pm
    Assalam,

    Jika berminat untuk berkerja di cafe sila hubungi saya 0163443751 (Ms Lynn)

    Lokasi Bandar Kinrara, Puchong  
  23. Nadiaayu - Tue 28/Aug/2012, 1:34am
    Sertai kami di Sunway Alam Damai sebagai pembantu taska...Penginapan,makan minum disediakan.Hubungi sis,fareedanadiaayu@gmail.com.tqsm  
  24. Miss Ayu 4 - Thu 6/Sep/2012, 1:13pm
    Assalamualaikum semua .kalau yg luar kelantan ade penginapan disediakan ayu boleh kerja ,kalau takde susah sikit la ayu nak kena cari bilik sewa lagi.  
  25. Miss Ayu 4 - Thu 6/Sep/2012, 1:20pm
    Kalau ade kekosongan kerja email dekat ayu ek di eydayu.mohamed@yahoo.com ..kerja dan gaji ayu tak kisah sebab ayu budak baru.  
  26. Firdaus 353 - Wed 5/Dec/2012, 9:28pm
    Di sunagi petani...  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.