Mencari Pekerjaan Sekitar Batu Caves - Damansara - Puchong - Petaling Jaya-Putrajaya - Cyberjaya - Selangor - Seremban
Ezzatul Afifah - Tue 12/Dec/2017 10:56am
Assalammualaikum dan salam sejahtera. 

Saya Nur Ezzatul Afifah  ingin mencari pekerjaan sekitar Batu Caves-Damansara-Puchong-Petaling jaya-Putrajaya-Cyberjaya-Selangor-Seremban.

Saya merupakan lepasan Diploma Teknologi Kesan Khas Visual : Penyiaran komunikasi dan multimedia. Saya berumur 20 tahun. Saya telah menghabiskan menjalanai On-Job-Training (OJT) selama 6 bulan dan bakal menghabiskan contract pada 2Feb 2018. Jika ada kekosongan di tempat tuan/puan, sy boleh mula bekerja pada awal 5 Feb 2018 jika pihak tuan/puan mahu. 

pengalaman semasa belajar / kerja  : 

- Pengurus Dadih Segaria Sdn.Bhd 
- Partime Guru Taska di Putrajaya 
- Penjaga Continuity untuk shooting
- Project Manager
- VFX Artist
- Video Editor
- Compositor
- 3D Artist

Untuk pengetahuan pihak tuan/puan, sy seorang yg aktif dan bersemangat tinggi. Oleh kerana itu saya mempunyai banyak pengalaman kerja kerana setiap masa terluang, saya akan mencari kerja untuk mengisi masa lapang sy. Jika pihak tuan/puan sudi mengambil sy bekerja, sila email pada saya di nur.ezzatul.afifah@gmail.com atau hubungi saya 019 6056867

Saya bersedia untuk diuji dan bekerja dalam apa jenis bidang sekalipun. insya allah.

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Studio Grafik Dan 3d | Studio Filem Dan Videografi | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..