Mencari Pekerjaan Part Time - KL/Selangor
Zulqarnain 7 - Mon 20/May/2019 8:36am
Hai, saya student UPM (engineering), cuti semester dah nak bermula dan saya sedang mencari pekerjaan part time. Jika anda mencari pekerja part time boleh hubungi saya.

Advantage skill:-
1) good in teaching math and science
2) good in swimming
3) expert using Microsoft office
4) boleh buat kerja yang berat2
5) mempunyai lesen memandu motor dan kereta

Sila hubungi saya di:-
Hah822211@gmail.com
011-40118478

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Demang - Sat 25/May/2019, 3:00pm
    https://1ac6070a7201pp78qarfpun-es.hop.clickbank.net/?tid=LETSGAME

    Buat income sambil main game. Tak rugi try  
  2. Zulqarnain 7 - Fri 31/May/2019, 9:27am
    boleh explain in details macam mne nak buat tu?  
  3. Hafidz Arif 3 - Fri 14/Jun/2019, 3:54pm
    Pendapatan Sampingan Secara Online 100% Dari Rumah.

    Assalammualaikum dan
    Salam sejahtera
    💥🌟✨💫✨💥🌟

    Izinkan saya berkongsi satu peluang untuk mengubah taraf hidup anda dengan bermodalkan rm10 sahaja.Luangkan sedikit masa untuk membaca.Jika tidak bersesuaian dengan tuan/puan tiada masaalah tiada paksaan...untuk menyertai program ini.💢🌟💥

    hafidzarif.com
    💥💥💥💥💥💥  
  4. Hafidz Arif 3 - Sat 15/Jun/2019, 11:48pm
    Part time / Full time
    Bonus sehari RM150, dapat lebih jika rajin. Boleh menampung belanja harian keluarga 💥🌟✨💫✨💥🌟

    Klik : hafidzarif.com  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia