Mencari Pekerja Kiosk Makanan Parttime - Johor Bahru
Muz 15 - Wed 29/Jul/2015 1:36pm [Last Comment]
Mencari pekerje kiosk makanan parttime di kawasan johor bahru jika berminat boleh sms sy di nmbr 0199824931

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nani Rahayu - Sun 2/Aug/2015, 11:22am
kiosk ape tu?  
2. Adam Dave - Mon 3/Aug/2015, 2:03pm
Saya mencari pekerja di warung saya. Kerja simple sahaja. Pukul 10.30pagi hingga pukul 5.30ptg sahaja. RM35/hari. Makanan disediakan. 5hari seminggu sahaja. msg 0187769964 atau watsapp 0142934057. Terima kasih.  
3. Epul 6 - Thu 6/Aug/2015, 3:43pm
assalamualaikum..
saya mencari kerja part time sebelah malam..boleh bekerja sehingga lewat malam..saya free dari hari ahad malam - jumaat malam..

kalau sape2 ada kerja part time..boleh la sms/wasap saya..
saiful +60177794736..

tq..  
4. Hara - Fri 7/Aug/2015, 11:02pm
saya nak kerja..umur 16 tpi da X skola :)..Fulltime or partime saya bole  
5. Hara - Fri 7/Aug/2015, 11:08pm
ape2 kol di 0177587114 or ws ok ...saya ingin mencari pendapatan lebih  
6. Eryn 22 - Sun 11/Oct/2015, 4:26pm
memerlukan partimer ...kedai mkn
kje flexi hour ... wasap 0176708952  
7. Muz 15 - Tue 20/Oct/2015, 10:21pm
Ade perubahan sedikit saya mencari orang yang nak run kan perniagaan meatball saya sbb sy kerje full time xde mse nak manage.jd sy nak cari orang yang blh run kan perniagaan meatball.stall barang dan modal di sediakan.tapak niaga boleh ikut kesesuaian atau berdekatan dengan rumah anda.  
8. Muz 15 - Sun 10/Jan/2016, 11:12pm
maaf iklan ni dah closed  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..