Mencari Pekerja Indonesia Sedia Ada Untuk Carwash di Johor Bahru Segera!
Nurul 386 - Sat 30/Nov/2013 12:24pm [Last Comment]
salam

saya mempunyai perniagaan carwash di johor bahru dan memerlukan pekerja tambahan warga indonesia dgn kadar segera. pembayaran hanya dibuat untuk pekerja eedia ada SEMASA mengambil pekerja. sebarang permintaan deposit tidak dilayan memandangkan berkali kali ditipu.

seseorang pernah membekalkan atau mencari pekerja indonesia untuk saya dgn mengambil harga 200 satu pekerja yg kosong. gaji yg akn diberi ialah 1000 -1200 sebulan. makan minum diberi termasuk penginapan. kerja jam 9pagi hgga 10 mlm.

bagi yg dpt membantu bole hubungi atau sms saya di 019 7277267. pertanyaan lalu sms lebih baik.

Niche: Pekerja Asing | Bisnes Cuci Kereta | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Mohd Zuri Ramin - Mon 2/Dec/2013, 2:08pm
    Saya pembekal mesin ANTI bACT Fogmachine,(mesin semburan anti bakteria)

    Pakej Fog Machine 900watt

    1 unit fog machine 900watt
    1 unit anti bac liquid(1 liter)
    foc 1 500ml anti bac liquid
    1 unit banner product

    Sekiranya tuan berminat sila hubungi saya di 0126460636 atau ke page fb saya
    https://www.facebook.com/pages/MZ-Anti-bact-fog-machine/256909721127107  
  2. Haslam - Mon 2/Dec/2013, 8:52pm
    sy mempunyai pekerja indonesia lelaki dn perempuan...jika berminat boleh hubungi sy 013-6444577  
  3. May2 2 - Wed 4/Dec/2013, 3:06pm
    pekerja dari India, Nepal, Bangladesh, Indon dan Myanmar sedia bekerja untuk mana mana sektor.
    Kosong dan legal available..

    Sila call 016-4448536  
  4. Asrul 60 - Sun 8/Dec/2013, 9:31am
    aslm..info..jgn ambil pekerja dari may..confirm lari beberapa hari lpas byr duit. sy dah kne tpu dgn die niee.  
  5. Puckimack - Sun 8/Dec/2013, 10:26am
    Keje carwash 9pagi-10mlm gaji 1000-1200.
    Spe yg nak kje giLe cam ni.  
  6. Nurul 386 - Thu 9/Jan/2014, 4:59pm
    Asrul, terima kasih atas peringatan.

    Puciimack, sesuai la nickname dgn u tu. Ada je org nak kerja, org yg tahu bersyukur masih ramai..bnyk benefit lain tapi hanya yg dah keja je tahu. Yg dicari adalah tambahan. Untuk org tak tahu syukur mmg pandang 1200 tu sikit. Kesian bangsa melayu.  
  7. Nurul 386 - Thu 9/Jan/2014, 5:04pm
    Budak melayu belajar pun tak tinggi, pemalas, penipu, takde disiplin, ,enyusahkan org nak kena gaji tinggi ke. Pekerja melayu hanya menyusahkan pengusaha atau tauke je.

    Bangsa asing juga bagus, berpelajaran, sopan, rajin, tak berkira dan tahu syukur. Cara seseorg bercakap dah tahu latar belakang. Kaang walaupun org susah, tapi baik pekerti.

    Mungkin puckimark tu anak org senang..setakat 1200 untuk dia tak berbaloi. Kesian,....  
  8. Mohammad 40 - Sat 11/Jan/2014, 8:37pm
    Jika masih perlukan pekerja asing,hubungi saya 0137831980  
  9. Zairulazmi 2 - Mon 24/Feb/2014, 11:44pm
    Saya juga memerlukan 3 orang pekerja untuk car wash saya di Taman Puncak Jalil. Sesiapa ada maklumat dan boleh bantu saya, sila email ke swasraya30@yahoo.com  
  10. Aleem - Sat 10/May/2014, 3:37pm
    Standard la gaji tu apa yang kurang tempat makan semua dia tanggung apa lagi you nak ..
    BELANJA 1 BLN
    MAKAN/MINUM-RM400
    PENGINAPAN-RM200
    GAJI RM1200

    TOTAL RM1800

    CUBE FIKIR CAM NI  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.