Mencari Partner Untuk Mulakan Bisnes CC di Cheras
Helmi Alizan - Mon 1/Oct/2012 10:45am [Last Comment]
Salam semua,sy sedang mencari sesiapa yg benar2 berminat utk menjadi rakan kongsi utk bisnes cyber cafe...lokasi sudah ada di cheras,good location and resident area serta berhampiran L.R.T,barang lengkap utk access seperti :

28 set PC (LCD Samsung 23 inch )
full furniture (table 8x3 & luxury chair )
diskless server + billing + movie
2.5hp air cond x 3unit

masalah saya adalah modal utk renovation & wiring tidak mencukupi,sewa kedai rm2000.00/bulan

berminat cll sy 012-9761614 @ helmializan87@gmail.com
(urgent)

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Mencari Pelabur
 
1. Mrmr 1105 - Mon 1/Oct/2012, 10:48am
brapa lg kos yg plu..?  
2. Helmi Alizan - Mon 1/Oct/2012, 11:29am
boleh rujuk FB sy ada pixca2 barang...azimazray@yahoo.com (fb )  
3. Nor Zuraida 2 - Mon 1/Oct/2012, 9:11pm
lot kedai amat sesuai utk pc kawasan melayu penduduk ramai atas kedai tuisyen mewah ramai student sewa 2k kedai bercermin dan ada 2 biji air cond call segera kemasukan pertengahan oktober 0193752315  
4. Helmi Alizan - Tue 2/Oct/2012, 10:43am
Peralatan seperti di atas sudah tersedia cuma tinggal second cost (wiring,renovation,rental deposit & server installation ) yg perlu di peruntukkan sebanyak RM 30000.00 atau 50% saham perniagaan...
(tertakluk terma & syarat )  
5. Sukasuki 2 - Thu 4/Oct/2012, 2:40am
Salam helmi,,Kalau nk server,networking,ape2 brg pc..bole email ke sy,,barge bpatutan.,tgk pd bajet awk,sy ADe pngalaman cc d bangi sdh 3 thn,dpt Bantu org Malayu Bjaye .saiful_universal@yahoo.com  
6. Helmi Alizan - Fri 5/Oct/2012, 9:37am
ok thx...tawaran masih di buka kpd sesiapa shj yg berminat...keuntungan jangka panjang yang hebat...  
7. Mohd Salihean - Fri 19/Oct/2012, 1:27am
salam encik helmi.
saya sedang menjalankan dan menguruskan pernigaan cyber cafe di Desa Pandan, Kuala Lumpur.

Cheras lokasi di mana.. Mcm mana untuk perbincangan lanjut..

MOHD DANIAL SALIHEAN
013 397 6688  
8. Azhan 13 - Mon 12/Nov/2012, 8:11am
salam. klu nk kerusi dan meja murah murah saya menjual perabot office terpakai area shah alam. berminat blh cal 0173270007  
9. Hairul Naim - Mon 10/Dec/2012, 9:48pm
salam...mane lokasinye...bleh saya tau?  
10. Project2013 - Tue 11/Dec/2012, 9:45am
Salam,t/kasih kpd semua yg prihatin dan berminat...hairul naim sekiranya berminat blh hubungi sy terus(3pm-10pm) atau email ke Mybudget2013@gmail.com,kerana sy buka kpd sesiapa yg berminat melabur(selamat&kukuh).  
11. Hairul Naim - Wed 12/Dec/2012, 2:55pm
agak2 ble awak nak bukak perniagaan ni??n brape pelaburan yang dperlukan?? bleh email detail kat saya??  
12. Project2013 - Mon 17/Dec/2012, 8:35am
hairul naim blh beri email anda so sy akan send scpt mungkin,tawaran pelaburan ini berakhir pd bln februari 2013  
13. Heflind Ent - Mon 14/Jan/2013, 10:39am
helmi alizan sengalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..