Mencari Partner Perempuan utk Berniaga
Nor Hafiza 9 - Mon 28/Dec/2015 11:55am [Last Comment]
Saya dari Kelantan sedang MENCARI PARTNER ATAU KAWAN YANG INGIN BERNIAGA BERSAMA BERSAMA. KALAU BOLEH SAYA NAK ORANG KELANTAN, PEREMPUAN, JUJUR, BETUL BETUL BERMINAT UTK BERNIAGA.

Sila Tinggal kan No Wasap puan di bawah. saya akan hubungi. terima kasih majalah.com.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Puncak Persada Engineering - Mon 28/Dec/2015, 5:13pm
Salam sy berminat 019-3146578 nik  
2. Siti 1403 - Mon 28/Dec/2015, 5:33pm
Berminat 0123459851  
3. Redkebaya86 - Thu 31/Dec/2015, 3:23am
Berminat 0175322272  
4. Azhani Hussain - Thu 31/Dec/2015, 12:50pm
Wassap sy 0179599583 hani :)  
5. Chiko 2 - Thu 31/Dec/2015, 4:54pm
Nak niaga apa? Whatsapp 0193690663  
6. Hanan 22 - Fri 1/Jan/2016, 9:18pm
Salam puan,...whtsapp say0 0139712441(hanan)  
7. Annie 28 - Fri 1/Jan/2016, 11:51pm
Wsalam whataps 0133091342  
8. Rohaizat 14 - Sun 3/Jan/2016, 12:38pm
Salam. 0133411911.  
9. Nornaj - Mon 4/Jan/2016, 12:30am
Salam saya berminat berniaga, tapi sampai sekarang masih mencari rakan niaga. Wasap saya - 0127732575  
10. Liyana 266 - Mon 4/Jan/2016, 3:44pm
0139991493 yana  
11. Niagagerak - Wed 6/Jan/2016, 1:02am
Assalamualaikum
Tumpang iklan..

MENCARI PELABUR SEGERA YANG INGIN MENAMBAH PENDAPATAN BULANAN.

-Mencari Pelabur Modal Tambahan.
-Modal minimum RM2000-RM3000 sahaja.
-Keuntungan tetap antara RM250-RM350
-Share bulanan 5% (RM200++)
-FOODTRUCK BIZ

berminat mariniagastall@yahoo.com  
12. Linda 525 - Wed 6/Jan/2016, 8:36pm
Whatsapp 0172466070  
13. Lisya 20 - Thu 7/Jan/2016, 11:13am
WhatsApp 0163384518  
14. Idlan Shah - Thu 7/Jan/2016, 1:17pm
tumpang lalu tn tanah dan salam peniaga semua.saya percaya ini la golongan yg saya cari.saya mencari pelabur untuk perniagaan saya yang berasaskan mainan kanak kanak.(permainan motor elektrik dalam mall)keuntungan sangat memberansangkan.
modal 5k-10k dan anda akan mendapat 5%dari jumlah pelaburan anda setiap bulan selama setahun.bagi yang melabur 10k-20k akan mendapat 5% dan 1% dari jumlah keuntungan tahunan.target saya ingin mbuka 10 cawangan di sekitar selangor tahun ni.bagi yang berminat call atau whatassp saya idlan shah 0137843700.  
15. Norhazila Bt Ismail - Sun 10/Jan/2016, 1:19pm
Norhazila 0127567629  
16. Nurul 2090 - Mon 11/Jan/2016, 6:43pm
Apa itu AFFILIATE MARKETING? Macamana nak menjana pendapatan dengan hanya menggunakan MYKAD? Saya sedia membantu anda. Boleh terus call/ whatsapp saya sekarang...

aien 018 2347345

#JadiPenggunaBijak #BerbelanjaSambilBerjimat #ProjekSlipGajiKeDua #WherePerformanceGetRewarded  
17. Zita 8 - Tue 12/Jan/2016, 2:45am
zita 019-5555114  
18. Eira 61 - Mon 18/Jan/2016, 11:14am
eira 019-6555764  
19. Pena Biru - Fri 12/Feb/2016, 4:09am
Saya perlukan rakan kongsi utk memasarkan ais krim sekitar kl. Detail sila call saya 0149285411  
20. Amiey 2 - Mon 29/Feb/2016, 1:07am
Sy pun cari rakan niaga area cheras..sesiapa berminat hubungi sy 012 7717188  
21. Jamilah 12 - Mon 29/Feb/2016, 1:26am
Assalamualaikom , saya pun cari rakan kongsi yang sanggup keluarkan modal rm4500.00 sahaja sekali seumur hidup . Ciri ciri diri yg di perlukan :
Rajin, jujur , amanah, sanggup kerja lebih masa. Sanggup belajar, diajar dan mengajar.
Kalau ada modal banyak tu, sila wasap atau call atau sms ke 0195753297.
Tiada risiko. Jangan bimbang. Mari berbincang.  
22. Ejah 6 - Mon 25/Apr/2016, 12:45pm
6k sahaja diperlukan. Nak cpt ubah kos hidup korang? Saya tnjuk cara A-Z.
0173508581  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..