Mencari Part Time Sabtu dan Ahad
Sun Mei - Thu 23/Aug/2012 9:44am [Last Comment]
saya sekarang ingin mencari kerja part time hari sabtu dan ahad dalam bulan 9 nie. kalau boleh area shah alam shj.
kalau ada part time kat hotel sebagai housekeeping pon bleh gak..

urgent nak cari site income lebih ni.. email : sunmeicool_bdmhons@yahoo.com
terima kasih :-)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Sri26 - Thu 23/Aug/2012, 9:53am
    i email u eady..if interested u can call me  
  2. Saravanan 7 - Thu 23/Aug/2012, 4:14pm
    Email me also saravanan8487@gmail.com  
  3. Irena - Fri 24/Aug/2012, 9:41am
    hai...anda sedang mencari kerja part time?apa kata anda join saya dalam menjana pendapatan di http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=irenajamari
    xperlu keluar atau berjumpa orang tetapi hanya mempromosikan sahaja..mudahkan..selamat mencuba...  
  4. Biz On Air - Fri 24/Aug/2012, 2:19pm
    Program business internet yang paling popular di seluruh dunia masa kini.
    Semakin ramai Internet Marketer tempatan yang menyertainya setiap hari.
    Oleh itu anda jangan ketinggalan.
    "Tak Pandai Menaja Pun Dapat Income Bulanan" Kalau Menaja Lagilah Banyak!

    http://myone.STIFORPMY.com

    http://myone.STIFORPMovie.com

    http://myone.STIFORPPRO.com  
  5. Sham 260 - Sun 26/Aug/2012, 3:53am
    hy seri kalau masih ada kekosongan email kat saya s_ham79@yahoo.com  
  6. Hajar Abdullah 93 2 - Sun 26/Aug/2012, 8:02pm
    berminat nak jadi education consultant? Boleh bekerja hujung minggu, terbuka pada 18 thn-25 thn, gaji dibayar mengikut minggu, pengalaman tdk diperlukan & latihan disediakan. Boleh sms nama, umur & lokasi kpd sya Cik Siti Hajar (013-7641860)  
  7. Solehah 8 - Sun 26/Aug/2012, 11:08pm
    JADI PROMOTER SAMBILAN. SMS 013-2560184 ATAU BUKA www.solehahglobal.blogspot.com  
  8. Zairul Ashraf - Mon 27/Aug/2012, 11:02pm
    saya pon nak juga kerja partime sabtu ahad...tak kisah kerja ape..areal ampang/KL.sangt2 perlukan kerja partime ni....

    email : stylo_zrul15@yahoo.com
    hdp : 0173920713
    acap  
  9. Suhaimi 135 - Tue 28/Aug/2012, 12:56am
    Hajar Abdullah 93 2

    edu consultant?? edu level ape??  
  10. Syam 32 - Tue 28/Aug/2012, 2:35pm
    sy pun nak kerja part time.. email sy boyz_pegasus@yahoo.com  
  11. Liyana 82 - Tue 28/Aug/2012, 5:02pm
    saya sedang mencari kerja part time di hujung minggu area gombak/KL..

    email :norliyana_1988@yahoo.com
    mobile:019-5516313

    liyana  
  12. Dennis 5 - Tue 28/Aug/2012, 9:10pm
    woahh..sya pun nak cri kerja parttime ek..apa kja yg ada pd ujung mnggu sja??  
  13. Syakila 3 - Wed 29/Aug/2012, 9:33am
    Salam, sykt kita melancarkan satu pelan dgn modal hanya rm186 share 7 org dpt rm9999.99 ....Jom Cuba dulu baru percaya..

    berminat sms/call : 019-2454518  
  14. Amanda Syazeera - Thu 30/Aug/2012, 10:19am
    Salam, kalau masih ada kekosongan kerja untuk hari Sabtu dan Ahad sahaja, tolong emailkan pada saya. Ini email saya : www.december18@yahoo.com  
  15. Acap 4 - Thu 30/Aug/2012, 1:33pm
    salam,
    sunmei,

    anda blh try ni,

    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/AbNaj

    good for steady side income

    mudah, xperlu jumpa org, blh wat dari rumah

    jgn risau, ini bukan MLM, skim cpt kaya maupun lain2 yg mengarut

    Semoga berjaya  
  16. Ija 41 - Thu 30/Aug/2012, 10:24pm
    sy nk cari part time job wat account.kalo ade kekosongan tlg emailkn pd sy. ija_asajaya@yahoo.com tq  
  17. Khairol Izzuddin - Sun 2/Sep/2012, 2:12pm
    kalau masih ad jawatan kosong untuk sy bekerja pada hari sabtu dan ahad tlg emailkan sy di king_mk93@yahoo.com...
    tq..  
  18. Ciksaadah 2 - Mon 3/Sep/2012, 8:09pm
    klu ada i pun nak jugak, part time sabtu ahad are shah alam or kl.....tgh nak kumpul duit ni email me gengseungri@yahoo.com plssss thanks  
  19. Aimana - Tue 4/Sep/2012, 9:52pm
    cntct 0134095953
    aiman5885@yahoo.com  
  20. Aizad 14 - Wed 12/Sep/2012, 3:33pm
    yang ni confirm awk dapat income setiap bulan. tak perlu buat pape.
    http://rgcxnet.blogspot.com  
  21. Nur Farhana 13 - Thu 13/Sep/2012, 2:30pm
    Kalau ada kerja sambilan di rumah,
    boleh hubungi saya
    di kacamata_3388@yahoo.com  
  22. Chaley - Mon 24/Sep/2012, 6:11pm
    saya pun mencari part time hujung minggu area seksyen 13 shah alam.....klu ade email sye chaley_nee92@yahoo.com

    **klu bleh ASAP**  
Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)