Mencari Pampers Mamypoko, Pet-Pet & Fitti Original Pack
Amri 9 - Sat 12/Mar/2011 9:50pm [Last Comment]
saya berminat untuk mnjadi dealer pampers mamypoko, pet pet n fitti....
kalau ada sapa2 boleh tolong email saya
amamy_51@yahoo.com

Niche: Pemborong Lampin
     
  1. Qasihsyananie - Sat 12/Mar/2011, 11:20pm
    salam...utk petpet/fitti satu company yer DSG...blh terus col office 03-80231833/03-80244284>minta berckp dgn bahagian sales
    good luck  
  2. Kakak Jo - Mon 14/Mar/2011, 11:01pm
    Sila Hubungi saya 0123118281, Utk jadi dealer mamy poko dah huggies. Email khooaf@gmail.com  
  3. Acieqzs - Wed 23/Mar/2011, 11:53am
    Qasihsyananie: saya juga berminat, tk. Cuma ingin bertanya adakah Qasih tahu pembekal jenama drypers dan huggies original pack? Jika tahu mohon jasa baik emel ke saya acieqzs@yahoo.com. TK  
  4. Mira Suriati - Wed 23/Mar/2011, 4:19pm
    Qasih:-
    Saya dah col tp die nak form tuk company....saya belum buka kedai lagi..baru je nak start up..kt rumah jer...so tak bleh org tu nak kedai...Qasih ada details about that?  
  5. M N 2 - Tue 5/Apr/2011, 12:38am
    saya pun berminat nak jd dealer mamy poko,huggies n drypers,kalau ada yg tahu dimana leh dapat susu tepung berjenama pun lagi baik tlg email saya mukhong74@yahoo.com  
  6. Tiha 2 - Sat 4/Jun/2011, 11:11pm
    Qasih;
    Sy berminat..pls hantarkan maklumat mengenainya + gambar sekali, email tihanur@yahoo.com..tq  
  7. Nur Hasanah - Thu 23/Jun/2011, 1:13pm
    saya berminat... blh tlg hantar detail secepat mgkin coz tgh x kje ni...
    hasanah.munir@gmail.com  
  8. Dyla 2 - Sat 24/Sep/2011, 10:52am
    saya berminat nak buat secara online dan kat rumah je..
    bole bg detail tak..
    selyeo@yahoo.com  
  9. Najib Abdullah - Sat 12/Nov/2011, 12:43pm
    kpd kak jo plz emailkan detail ye..berminat utk jd dealer area pntai timur...ajib424@yahoo.com  
  10. Zarina 58 - Mon 10/Sep/2012, 4:10pm
    saya ingin mencari supplier pampers mamapoko dan petpet..pls email harga  
  11. Nasarudin 9 - Mon 3/Aug/2015, 12:38pm
    saya berminat untuk mnjadi dealer pampers berjenama email sya detail nassresources@gmail.com atau wsapp 0123848767  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.