Mencari Pakej Katering, Pelamin, Photographer, DJ Dll
Asyeyahouse - Tue 28/Mar/2017 1:28pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera
.
Kami dari Asyeya Bridal sedang mencari para Caterer,Butik Pengantin,Photographer,DJ & Sound System dan lain2 untuk sub kepada kami
.
Kami menyediakan bridal pakej dan event management secara bajet.
 Jadi kami mencari para beginner dan yg dah lama bertapak untuk mencari job lebih

Kami memerlukan anda yg berada di semua daerah di Kedah,Kelantan,Kuala Lumpur,Selangor dan Negeri sembilan.
.
Senaraikan pakej menarik katering,pelamin,photography,dj anda kepada kami

InsyaaAllah rezeki kita kongsi bersama

Berminat sila whatsapp di 0139430593

Niche: Tempahan Katering | Pakej Perkahwinan
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Atilya - Sun 9/Apr/2017, 4:00pm
    jika ada sesiapa ingin membeli baju pengantin full songket. baru pakai sekali..

    baju pengantin Laki Perempuan. set lengkap dgn aksesori dan veil, tanjak..

    berminat blh hubungi atau whasapp
    Leya 01111040991

    harga blh negi smpai jd  
  2. Nurul 2341 - Mon 17/Apr/2017, 8:49pm
    Boleh share pic kat what up 0127829619 nurul  
  3. Acik 1966 - Wed 19/Apr/2017, 12:36pm
    boeh wasap cheff Along 018-2394215 catering di petaling jaya  
  4. Evolution Dance Production - Thu 20/Apr/2017, 12:13pm
    Khidmat Penari Kebudayaan.

    Mencari khidmat penari untuk sebarang majlis pada harga yang berpatutan?

    Inginkan kelainan untuk majlis anda?

    Kami menyediakan pelbagai jenis2 tarian seperti tarian tradisional, kontemporari dan tarian moden untuk memeriahkan lagi majlis anda.

    Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut :)

    Tel : 017-6554905 / 0102983525

    Website : evolutiondanceproduction2016.wordpress.com

    Emel :
    evolutiondanceproduction@gmail.com

    Facebook / Twitter / Instagram / Youtube :

    Evolution Dance Production  
  5. Surihati Penjaga Pantang - Tue 25/Apr/2017, 2:00pm
    Fwd: Mencari Pakej Penjagaan Ibu & Bayi Selepas Bersalin yang BEST, LENGKAP lagi TERBAIK? SURI HATI PENJAGA PANTANG sedia berkhidmat untuk puan. ## tentang bayaran jangan risau.. Boleh bayar sikit2 sampai abis rawatan.. K.bidan OK je ANTARA SERVIS YANG KAM  
  6. Nuremalina - Mon 15/May/2017, 10:22am
    khidmat sewa lori untuk peralatan majlis perkahwinan whatsapp 011-10166934  
  7. Yatie 306 - Tue 13/Jun/2017, 11:43pm
    makeup service
    wasap 01123324734 Fifi  
  8. Nur Cantek 96 - Sun 30/Jul/2017, 9:43am
    Perlukan???
    -Makeup service @bunga rampai
    -urut bersalin/berpantang

    Boleh hubungi 013-2096836.
    Saya stay area sentul ...
    jika ada pihak nak berkerjasama dgn saya dialu-alukan...  
  9. D inah Catering - Sat 12/Aug/2017, 11:05pm
    RM 7.00/Pax (1000pax)
    RM 12.00/pax (500pax)

    MENU

    (ada pilihan menu)
    Nasi Beriani
    Nasi putih 20%
    Ayam Masak Merah
    Daging Hitam
    Dalca
    Acar Buah
    Papadom
    Buah Oren
    Air Kordial
    Air Mineral

    PERCUMA
    -makanan pengantin 12pax
    -penghantaran lembah klang
    -kelengkapan pinggan, gelas, set tray, tisu ,kendi, dll


    012-2949044
    dinahcatering@yahoo.com  
  10. Shariffah Farteen 2 - Mon 14/Aug/2017, 8:14am
    boleh hubungi saya 01110141348-kl selangor untuk katering  
  11. Faris 201 - Sat 16/Sep/2017, 2:34pm
    0196035781 faris /0174121203 ijat/ 0163963542 fazwan utk photographer .. wedding/nikah/sanding/aqiqah & ll  
  12. Noor 58 - Thu 9/Nov/2017, 9:23am
    Sya ada set kelangkapan untuk pengantin selengkap lengkap nya. Jika ada sesiapa yg berminat sya nak letgo semua barang2 ni sbb dah tak nak berniaga lagi. Berminat bleh call atau wsap saya di 0177664066  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.