Mencari Orang
Eina 68 - Thu 1/Aug/2019 11:30am [Last Comment]
Ada sesiapa boleh tolong tak carikan alamat seseorang ni, saya cume tahu nama dia azrin bin azhar, stay dekat kampung sg aceh, pulau pinang. no telefon yang dia pernah guna 0125761713 (dah x aktif)

Sapa-sapa bole tolong wassap saya please dkt no : 0185704392

Terima Kasih :)

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Hazrul Nizam - Sat 3/Aug/2019, 10:29am
    cik mencari kawan lama
    atau seseorang yg telah menipu cik.  
  2. Eina 68 - Sun 4/Aug/2019, 5:37pm
    En taw x cmne nak kesan org Ni.. ermm  
  3. Wahmarketings - Sun 4/Aug/2019, 9:54pm
    Info xde macam mana orang nak tolong?  
  4. Eina 68 - Mon 5/Aug/2019, 9:34am
    Sye mmg xde info, Sye cume taw itu je.. kot2 la spa reti trace number telefon yg saya bg tu ..  
  5. Tn Merapi - Tue 6/Aug/2019, 6:19pm
    Google no hp tu...  
  6. Eina 68 - Wed 7/Aug/2019, 3:37pm
    saya dah google tn merapi.. xdak info gak.. hurmm  
  7. Syedmba - Thu 12/Sep/2019, 10:21pm
    *JEJAK KASIH*
    ✅ Ingin Jejak
    Saudara mara, adik beradik, pakcik, makcik, pak ngah, mak ngah, boyfren, girlfren
    Yg lama menghilang dari radar keluarga, tidak dapat dikesan

    ▶ *Harus ada nombor MyKad atau no hp org yg dicari*
    Wasap
    601158902171  
  8. Joey Julian Lobijin 2 - Mon 7/Oct/2019, 11:59am
    Syed..bagaimana nak menghubungi u.. No. whatasapp tak wujud. perlu pertolongan  
  9. Pendekarlaut333 2 - Tue 5/Nov/2019, 6:30pm
    assalamualaikum,saya berkebolehan untuk mendapat kan details seperti yang anda nyata kan, boleh whatapps saya di 01120773099.. Nyata kan Details yg berbaki pd anda, dan tujuan urusan anda ...saya hanya akan membantu pada yg memerlukan shj dan bukan untuk kepentingan kurang sihat individu ya...terima kasih..  
  10. Syedmba - Mon 18/Nov/2019, 8:04am
    *JEJAK KASIH*
    ✅ Ingin Jejak
    Saudara mara, adik beradik, pakcik, makcik, pak ngah, mak ngah, boyfren, girlfren
    Yg lama menghilang dari radar keluarga, tidak dapat dikesan

    ▶ *Harus ada nombor MyKad atau no hp org yg dicari*
    Wasap
    601158901271  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!