Mencari Motor Yamaha RXZ - JB
Pesperanza - Tue 6/Dec/2011 9:56am [Last Comment]
kwn mencari motor yamaha RXZ mili atau yg dah salin catalayzer tahun 97 ke atass area JOHOR BAHRU , , budget dalam rm2.6k , , condition motor standart , long distance oke ,free excident dan saman , , ada geran , , bebas dari barang panas , ,

tolong ye rakan2 , , kalau ada teros msg atau call 017-7208986(mad) , , kita deal suka sama suka , , kena dgn motor dan harga , kwn berani angkat ! thanks

area JOHOR BAHRU diutamakan . .. .

Niche: Motosikal Untuk Dijual
     
  1. Pin - Tue 13/Dec/2011, 11:04am
    aku ad sebijik cathelik kaler meron thn o7. nk bgthu aku kt deal  
  2. Pesperanza - Fri 10/Feb/2012, 2:38pm
    AREA MANE BRO ? 0177208986 NI NO AKU  
  3. Azizul 47 - Thu 25/Oct/2012, 5:43pm
    kalau ad rxz catalayzer area kl dan selangor taun 2000 ke ats bole email pada sye..azizul_zeast@yahoo.com...tq..  
  4. Razaksapawi - Tue 13/Nov/2012, 4:53pm
    Slm azizul..call razak 012 625 7672...nk jual mtor z  
  5. Zaijoe - Wed 19/Dec/2012, 3:37pm
    ade sape2 jual z bwh 1500??  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)