Mencari Mesin Jahit Industri Secondhand Murah - JB atau KL
Cahaya Lee - Tue 22/Sep/2015 2:41pm [Last Comment]
Saya mencari mesin jahit industri terpakai dengan harga murah berpatutan masih berfungsi dengan baik


Sekitar jb atau kl
Boleh email cahayaally@gmail.com
Juki
gemsy
Brother
Singer

Tq

Niche: Mesin Jahit | Kedai Jahit
 
1. Rosmawati 4 - Sun 4/Oct/2015, 1:50pm
Cahayacwashat saya 0188725140..area jb  
2. Faizal 767 - Tue 6/Oct/2015, 11:49am
sy ada sebuah mesin sulam industry toyota 860 untuk dijual dengan harga murah. 15k masih berfungsi dengan baik. harga boleh runding.

email: faizal_6164@yahoo.com
sms: 011-26200265  
3. Abu Humairah - Tue 13/Oct/2015, 3:33pm
Saya ada mesin jahit industri jenis Juita murah. Call isteri saya Ummu Aisyah 019-7909838 (Taman Bukit Dahlia Pasir Gudang Johor)  
4. Azie 17 - Fri 16/Oct/2015, 9:49pm
Saya ada mesin jahit lurus industri nak let go..wasap sy di 019-2494355  
5. Nur379 - Wed 21/Oct/2015, 3:22pm
Brapa rm nk letho.bg harga siap2  
6. Abu Humairah - Thu 22/Oct/2015, 1:43pm
mesin jahit lurus - RM 1K sebuah
mesin jahit tepi - RM 1.5K sebuah
(tinggal 2 (lurus) dan 2 (tepi)
jenama Juita  
7. Tj 3 - Sun 25/Oct/2015, 8:47pm
KAIN LINEN, MOSSCREPE, AWINTINO UNTUK DIBORONG....DENGAN HARGA MURAH......................BERMINAT WHATAAPSSS 0192892346....UNTUK PENIAGA PAKAIAN JENAMA SENDIRI  
8. Emalynboutique - Mon 9/Nov/2015, 4:29pm
saya ada mesin jahit tepi 4 benang untuk dijual brother boleh whatsapp 0123742075.. rm1500 sebab nak jual dah ada 2 n nak beli mesin jenis lain.. lokasi di puchong utama selangor  
9. Npsb 2 - Wed 25/Nov/2015, 5:21pm
saya ada nak let go mesin industri jahit lurus jenama SINGER baru dua bulan guna..
Harga RM1400
Area Sg Buloh . Jika berminat boleh call atau whatsapp 0132946959  
10. Abdul Halim 17 - Sat 12/Dec/2015, 8:21pm
Sy plok ada 2mesin jahit industri n 1mesin jahit tepi industri jenama original singer
Jika berminat blh hubungi -
Whatapp/telegram : +60179598718
Atau call : +60139581357-pn rosidah
Cod area kuantan.
Blh bincang harga k  
11. Syuhadah 27 - Mon 22/Feb/2016, 11:49am
Sy ade nak let go mesin jahit lurus Industri Jenama Singer dan jarang digunakan. Mesin masih berfungsi dgn baik. Area Nusa Bestari, skudai, Johor. Harga RM1200. Berminat bole cal atau whatsapp ke 016-9875171.  
12. Norazayati - Mon 21/Mar/2016, 1:03pm
saya nak mesin jahit industri jenama juki, brother or singer. second hand pun xper.. hrga berpatutan
call or watapps 0127282240  
13. Madam Mar - Tue 5/Apr/2016, 5:06pm
saya nak mesin jahit industri jenama juki, brother or singer. second hand pun xper.. hrga berpatutan
call or watapps 0123252543  
14. Hafiz 937 - Wed 24/Aug/2016, 4:43pm
assalamualaikum,sy nk cari mesin jahit kasut,untuk jahit keliling tapak kasut,,,siapa ada hubungi saya,,,0195789186  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..