Mencari Lori Tipper, Kren & Pembekal Minyak Diesel - Kuantan
Muhammad Syahmi 8 - Sat 7/Mar/2015 2:17pm [Last Comment]
Salam 1Malaysia,

Saya mencari Lori Tipper, Kren & Pembekal Minyak Diesel untuk digunakan di Pelabuhan Kuantan. Jika ada yang berminat, boleh hubungi saya melalui call/whatsapp di 012-3352710 atau boleh email ke syahmi.shukri04@gmail.com.

Sekian, terima kasih.

Niche: Sewa Lori | Kontraktor Minyak Dan Gas | Sewa Jentera
 
1. Mohd Firdaus Che Dan - Sat 7/Mar/2015, 4:35pm
Salam,
Sila hubungi saya untuk supply diesel
01132719630
Thanks  
2. Kila 14 - Mon 9/Mar/2015, 10:52am
Sila email kn detail diesel
japzizou@yahoo.com  
3. Amir Faiz Bin Roslan - Wed 18/Mar/2015, 11:10am
Kami mencari ejen & pengedar yg sah!

Sya wakil dari syarikat All Season Synergy Sdn Bhd sedang mencari pengedar & ejen yg sah bg menikmati faedah yg kami tawarkan serta mendapatkan keuntungan 100%.
Kami adalah salah sebuah syarikat bumiputera yg menghasilkan minyak hitam yg berkualiti dgn harga yg rendah!

BUKAN MINYAK YG COPY AND JUAL BLK YER!!!

Hubungi sya skrg!!!
018-6651089
faizsynerlube@gmail.com

Tempat adalah terhad.

info:- www.synergymy.com  
4. Mel 65 - Fri 20/Mar/2015, 4:55pm
Saya dari syarikat perundingan yang berpengalaman membantu syarikat-syarikat oil & gas dalam proses perundingan iso berminat boleh tggl kan email ya. tq  
5. Pendekar Penyu - Fri 27/Mar/2015, 12:13pm
boleh pm detail projek.  
6. Muhammad Syahmi 8 - Sat 28/Mar/2015, 2:45pm
Pendekar Penyu:macam mane nak pm?  
7. Pendekar Penyu - Tue 31/Mar/2015, 11:13am
sms saya 0162592061..  
8. Wann 37 - Thu 2/Apr/2015, 9:19am
Assalamualaikum..kami ada supply minyak diesel untuk kegunaan darat dan marin..kami juga menawarkan credit terms yang menarik uhanya ntuk diesel kegunaan darat..berminat sila whatssap saya 012-744 7561 atau email : beringinjaya14@yahoo.com  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..