Mencari Lori Pindah Rumah (Urgent!) Area Kulim, Kedah
Wani 154 - Thu 8/May/2014 2:53pm [Last Comment]
Salam warga majalah,
saya sedang mencari lori untuk pindah rumah........bape yer harga lori angkat barang kat area kulim, kedah nie ( klu leh termasuk pekerja utk angkat brg).....saya rase lori 3 tan trip cukup kot....dari kulim ke seksyen 7, shah alam.......plan nk pindah dlm bln mei ni...

any info leh sms/call : 013-6741477
whatsapp : 011-15238423

Niche: Sewa Lori
     
  1. Vmurugan - Thu 8/May/2014, 4:30pm
    Rm 1000. Dgn pekerja
    0192440436  
  2. Noor 93 - Thu 8/May/2014, 5:24pm
    CALL ADIB 019-4441775  
  3. Azlini 2 - Fri 9/May/2014, 3:08am
    CALL/SMs 017 5795929

    Harga boleh runding ;)  
  4. Syed 225 - Fri 9/May/2014, 6:57am
    Rm 900 berminat hubungi 0133101707  
  5. Muhd Syazuan - Fri 9/May/2014, 3:29pm
    Salam,hubungi sy 012-3580506  
  6. Johan Bin Mat Sanusi - Sun 11/May/2014, 11:40pm
    salam....offer still ada ke?
    saya berminat nak join bagi harga....lori 5 tan (20 kaki) sesuai untuk pindah rumah. saya baru buat pindah rumah dari melaka ke kulim tadi. anything call 011-15145534..TQ  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)