Mencari Lori 1 Tan atau 3 Tan utk Dijual
Asrul Affendi @ KST Makmur Enterprise
Fri 2/Dec/2011 11:13am [Last Comment]
saya skrg sedang mencari lori 2nd hand, tahun 2000++..kalau boleh brand hicom, isuzu, mitsubishi..kalau lori 1 tan body mesti 14 kaki.kalau lori 3 tan body nak yg 20 kaki. kalau ada yg berminat nak jual contact saya 0132988050.tq

Niche: Sewa Lori | Kereta Terpakai
 
1. Farah Leya - Wed 7/Dec/2011, 5:27pm
Assalam..

Lori Isuzu barang molek thn 1996 NHR diesel..
Sudah pkai enjin bsr..
Mmg puas ati...lancar..
Lantai blakang besi approve JPJ..
Harga bukak RM19500 tp masih blh runding smpai jadi..owner nk pkai duit..
Berminat hubungi nick 017-9224804
tq  
3. Mat Zoul - Tue 13/Dec/2011, 2:16pm
saya ada 1biji lori 1 tan.. berminat call 01112329167 zul  
4. Adie30 - Fri 23/Dec/2011, 1:28am
tumpang..
saya pon mencari lori 3 tan 20kaki panjang..
ejat 0127034582  
5. Amir Faizal - Sat 14/Jan/2012, 10:22pm
Sy ada lori 3 tan. Nissan Cabstar thn 90, Condition ok, panjang 17, Body besi. Harga Rm16k. Berminat contact 012 6843145  
6. Amir 122 - Wed 15/Feb/2012, 12:59am
sya nak sewa lori dari n9 ke kedah setiap minggu hari selasa,kalau ada lori 5 tan hubungi saya 0176180480  
7. Zumara - Fri 2/Mar/2012, 11:56pm
Saya sedang mencari lori 3 tan tahun 2000++. Kalau ada sesapa yg nak jual, contact saya sofea31@gmail.com. TQ  
8. Azmi 135 - Sun 20/May/2012, 8:06pm
tumpang lalu...
lori 1 tan utk dijual
keadaan baik(ada canves)
rm6500 lokasi kl
017-2063050  
9. Puan Allyn - Sat 16/Mar/2013, 8:47pm
saya mencari lori 3 tan pada harga 15-17k...sesiapa yg berminat untuk menjual boleh lah menghubungi saya di talian 013-9692111/0179997877-puan allyn..  
10. Adam Lori - Sun 17/Mar/2013, 11:39am
MENJUAL LORI BARU DAN TERPAKAI

1) DEPOSIT RENDAH
2) DOKUMEN MUDAH
3) PROSES CEPAT
4) SSM BARU SATU HARI PUN BOLEH BUAT. (JANJI STATEMENT OK)

Kalau ada apa2 masalah dokumen boleh call saya terus. Kalau email takut lambat.

TIADA APA2 BAYARANG TAMBAHAN DIKENAKAN . DONT WORRY. SAYA HANYA CUBA NAK TOLONG...  
11. Irman 3 - Fri 7/Jun/2013, 1:49am
ada tak lori 1tan nk jual..kasi tau saya..watsup@ call 0109058274  
12. Hafizul 24 - Sun 14/Jul/2013, 11:27pm
nak cari lori 1 tan condition baik harga bawah rm10k.toyota hiace atau nissan cabstar.call 0125645394  
13. Asrul Affendi - Thu 15/Aug/2013, 9:16am
ada lori tipper yang nak jual?tahun 2000++..
0132988050  
14. Fauzul Hakim Jamali - Sun 5/Jan/2014, 4:25pm
Saya mencari lori 3 tan panjang 17 kaki. Bleh sms/whatsapp 019 3218384 (zul)  
15. Vk Mega - Mon 28/Jul/2014, 4:08am
Saya ada lori satu tan setengah bonded .... Tengah cari job... Kawan kawan berada di blog ini ....saya minta tolong... kalau ada job atau kontrak...sila hubungi saya 012-4115958  
16. Mohd Anuar 9 - Sat 1/Nov/2014, 10:55pm
Assalamualaikum.
Saya ada sebuah Lori 3 tan utk dilepaskan.
Jenis - hino berkanvas & berpagar
Panjang - 15 kaki
Tahun - 2009
Miliage - 50k (used)
Harga - Rm68k
Jika berminat blh SMS / whatsapp / call
Anuar - 0134533846  
17. Jamunah Sukamalai - Wed 31/Dec/2014, 4:48pm
saya cari lori 3 ton box untuk pajak.sesiapa yang berminat nak pajak lori,
boleh call saya.
0162514360  
18. Jaluran Asli Sdn Bhd - Mon 26/Jan/2015, 11:17am
Saya ada lori 1 tan box untuk dijual murah2, Daihatsu 1989, Mitusibhi 1998
Siapa cepat dia dapat!

Jika berminat tel saya 012-362 1660 Normah  
19. Mohammad Fauzi 2 - Fri 30/Jan/2015, 1:53pm
saya ingin mencari lori 3tan panjang 13kaki pada harga antara 20-30k. siapa yang ingin menjual sila hubungi saya
0142416004 atau email cgfauzi64@gmail.com(FAUZI)
TQ.  
20. Kay 97 - Sat 31/Jan/2015, 2:18am
Assalamualaikum.
Saya sedang mencari lori 3tan .harga dalam rm28000 kebawah..sekiranya ada sesiapa nk jual lori 3tan, boleh hubungi sya ataw whatapps saya 0193603688 khai.terima kasih  
21. Kamalan07 - Sat 14/Feb/2015, 11:51am
saya ingin jual lori 1 tan canvas...jenama hicom...harga 23k blh runding. area kapar. (klang) kalau sesiapa ingin nak beli, blh call/ whats app saya... t.kasih.  
22. Kay 97 - Thu 30/Apr/2015, 9:07pm
Salam.saya ada lori nissan 3tan 17 kaki, canvas.
Tahun 2007.bukan green enjin.
Harga buka RM42500..BOLEH NEGO LG..
boleh hubungi (K 0176966236)  
23. Mohsin Md Akhir - Wed 3/Jun/2015, 5:44pm
Sy mencari Lori 13/14 kaki thn 2008 keatas, jenama tak kisah asalkan keadaan baik, buleh terus kerja...tel/watsup 0123428020.  
24. John Chinna - Wed 19/Aug/2015, 12:58pm
Saya cari lori terpakai 3 tan box 17ft atau 14 ft, tk kira ape model,in good condition...saya sudi bayar ,harga lori tapi dengan cheque instalments only...sesiapa yg berminat tlg hubungi sya .-john 0102844095  
25. Shan 51 - Thu 4/Feb/2016, 2:41pm
Saya jual lorry 3 tan 14 kaki
Box
Hicom
Thn 2002
Rm32k
Deposit 25k
Balance boleh bayar 3kli
Harga boleh bincang
Engin & lorry keadaan baik
Puspakom pembeli ambil sendiri
Cash
Whatsapp call atau sms
0103686374
Shan  
26. Suhaimi 44 - Tue 9/Feb/2016, 3:12pm
Salam...saya nk jual lori (hantu) 3 tan jek jenis mazda.
Harga bleh runding smpai jadi...suhaimi 0196131019
Tq.  
27. Mdzin - Tue 31/May/2016, 10:37am
Assalamualaikum wbt..
Lori Daihatsu Delta 1 tan utk dijual
v58- Green Engine -tahun 2008.
rm25,800.
Enjin dan lori berkadaan baik di Kedah.
PUSPAKOM pembeli ambil sendiri.
WHATSAPP CALL SMS
0166606065 MDZIN  
28. Mayza 2 - Sun 16/Oct/2016, 9:58pm
salam
mohon mencelah.
saya nak jual LORI 10 Tan Mitsubishi
lokasi di muar johor
enjin dan body dalam keadaan baik
whatsapp saya jika berminat
0107990250  
29. Amir Asyraf 7 - Fri 13/Jan/2017, 7:59pm
As salam.sy mencari lori bawah 3tan bajet bawah 10k.mmg bunyi pelik dengan harga tapi siapa tahu rezeki sy.tahun dan jenama tak kisah.asal boleh jalan dengan baik wassap sy 01126240899 #hamba yang ingin memulakan perniagaan kecil kecilan.  
30. - Wed 1/Mar/2017, 8:15pm
Salam. Saya ingin pajak lori 1 tan. Kondisi baik. Mitsubishi 2011. Berminat 0125924844. Bonded  
31. Muhd Nor Hafifi - Sun 24/Dec/2017, 6:28pm
Assalam sy mencari lori 3 tan bawah harga 23k klu ada boleh contek sy 0198006908  
32. Sri 25 - Thu 14/Jun/2018, 4:35pm
Salam semua. Klu ada lori 1 ton, tlg whatsapp ye 012-7847889. I nak beli. Area Skudai (JB)  
33. Ein 3 - Wed 28/Nov/2018, 5:00pm
Tumpang iklan. Urgent! Assalam geng, hari khamis ni ada lori 3-5 tan bonded yg free x? Ada job ambil brg dari sijangkang hantar ke setia alam..kalau ada, whatsapp terus no ini...
www.wasap.my/60122420342 - Mr Wan (urgent!)  
34. Sa ari Fadzil B Hud - Fri 14/Dec/2018, 4:33pm
Mencari lori 1 tan
harga 10k kebawan.  
35. Nurul Ain 30 - Mon 7/Jan/2019, 10:30am
Lori Bonded 1 Tan Mitsubishi Canter untuk dijual.
Tahun 1996, enjin ok. Ada air cond, cd player & alarm.
Harga RM16,500.00.
Serious buyer sahaja
Call 013-7950562 (Suhaimi)  
36. Murali 7 - Thu 9/Jul/2020, 4:16pm
Syarikat kami membuat sewa lori 1tan
Di johor. Sewa harian, sekali driver
0122211304 WhatsApp saya  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..