Mencari Lagi 4 Org Ahli untuk Menyertai Group Sedia Ada AIM di Bandar Tun Razak.
Rosfadilah @ Apam Polkadot Ros - Sun 29/May/2011 11:15am [Last Comment]
slm..sy mencari lagi 4 org ahli untuk menyertai group sedia ada AIM di BANDAR TUN RAZAK.

berminat? sesiapa yang boleh datang ke mesyuarat mingguan di Bandar Tun Razak walaupun duduk di kajang, semenyih, mahkota cheras, langat, sg long atau cheras perdana, boleh sertai dan kita ingin bermula segera utk pinjaman MENIAGA BULAN PUASA

kepada PEMINJAM YANG SERIUS!

sila datang ke mesyuarat AIM pusat bandar Tun Razak di Pangsapuri PENARA, bertempat di Dewan Al-Amin / Surau Al-Amin , Dwi Tasik, Bandar Tun Razak.
tARIKH : 2 JUN 2011 / jam 10.30 pagi ( cuma 1 jam )

kami memerlukan dalam 10 org lagi peserta untuk membentuk kumpulan baru dan di serap dlm kumpulan sedia ada.

HANYA UNTUK WANITA SAHAJA tetapi bagi suami yg meniaga boleh minta isteri jadi ahli dan nyatakan perniagaan bersama...boleh dtg bw anak2 sekali, tiada masalah...kalau yg bujang, boleh minta mak yang jadi pemohon tapi syarat penting mak mestilah dtg tiap kali meeting dan buat bayaran balik tiap minggu...semua akan di bantu,,tak perlu risau...

sebarang pertanyaan :-

rose: fadilla_06@yahoo.com
012 - 681 6792

* pd effa dn kwn2 di sri kembangan pun kalau berminat nak join kami di bandar tun razak pun boleh, tak perlu buat group baru lagi....sbb dekat aje kita dgn bandar tun razak nie...ahli kami pun ramai dr sri kembangan...

jumpa di sana...

Niche: Pinjaman Perniagaan | Pinjaman Amanah Ikhtiar Malaysia | Ingin Berniaga
 
1. Aimcempaka2 - Fri 3/Jun/2011, 12:11pm
Salam buat Sahabat AIM,
Buat duit dengan Bisnesprepaid - Tune Talk. Orang topup prepaid kita dapat komisen.

Nak tau sila layari:

www.bisnesprepaid.com/zieta

Terima Kasih  
2. Yanie79 - Mon 20/Jun/2011, 2:22am
kak,masih ada kekosongan lg ker??? sya masih mencari tmpt utk buat pinjaman aim ni.  
3. Mia 33 - Mon 20/Jun/2011, 6:19pm
saya area ampang... boleh x saya nak join..
sebelum nie ada lah perniagaan..
tapi kekurangan modal.. saya close..
email saya myra_dalia@yahoo.com  
4. Kyra 7 - Tue 9/Aug/2011, 7:00am
Masih kosong ker??Saya dok area2 tu jugak..Krya.kyra@gmail.com  
5. Shah 36 - Thu 29/Sep/2011, 1:28am
SALAM...kpd sume ahli AIM atau yg bakal jadi ahli AIM. Mengikut pengalaman sy, bukan sume yg join AIM, ada prniagaan yg bagus & brdaya maju. kekadang tu duit dr AIM dh dapat, tp msh trcari-cari prniagaan yg boleh mnguntungkan, sbb samada prniagaan anda untung atau rugi, pinjaman mesti dibyr setiap minggu...adalah mnjadi 1 tanggungjawab kpd ahli & kumpulan utk mmastikan pinjaman trsebut di bayar stiap minggu dgn apa cara skalipun.
Bg ahli yg sprti sy sebutkn di atas,yg msh trcari2 bentuk prniagaan yg sesuai, kt sini sy sedia mmbekalkn kpd anda sume FULL PAKEJ stall NASI LEMAK BERLAUK. Anda x perlu ke pasar utk beli bahan2 nasi lemak tu,..Anda x perlu pandai memasak atau brtungkus lumus memasak....Anda x perlu pening kepala sekiranya jualan anda x habis... Anda x perlu menyediakan stall serta peralatannya & pengiklanannya....SUMENYA PIHAK KAMI SEDIAKAN..!!! Yg anda cuma perlu sediakan adalah :-
1) Lokasi yg sesuai.
2) Modal sebnyk rm 5 ribu sahaja.
3) Orang yg akan jaga stall trsebut.

Sekiranya brminat, boleh email kt saya shah_pakajibtr@yahoo.com. Tawaran sy buka utk ahli AIM atau bakal ahli AIM atau bukan ahli di sekitar kawasn Cheras,Ampang,Kajang,Pandan & sekitarnya & terbuka kpd 10 org s'ja.
NASI LEMAK KAMI TELAH DIKENALI & DIMINATI OLEH RAMAI PELANGGAN (termasuk pelanggan brbangsa China & India) selama lebih 8 tahun !! BAGI YG BRMINAT, SMS 019 2297387 utk prbincangan lanjut. SELAMAT MAJU JAYA !!!  
6. Peace 3 - Sun 18/Dec/2011, 1:16pm
Ada kosong lagi ke? saya berminat joint. sms ke 012-9138012 atau emel lia7276@gmail.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..