Mencari Kontraktor untuk Projek Menara CCTV
Ahmad32 2 - Thu 5/Mar/2015 10:16am [Last Comment]
Salam satu malaysia, saya mencari kontraktor untuk membina menara dan memasang cctv jenis T30 sebanyak 100 menara bagi setiap pakej.Projek terbuka kepada semua jenis kelas yang mempunyai modal dan menepati syarat-syarat yang diberi.

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan | Kontraktor Jurutera
 
1. Noripah - Thu 5/Mar/2015, 10:18am
sila email details noripahwazir@gmail.com  
2. Imieee - Thu 5/Mar/2015, 10:27am
email detail ke imieee03@gmail.com  
3. Ahmad32 2 - Thu 5/Mar/2015, 10:37am
Salam boleh tinggalkan contact number supaya senang utk dihubungi  
4. Ismail 17 - Thu 5/Mar/2015, 10:59am
sila email detail kpd sahabi_jaya@yahoo.com
whatsap 01110727100  
5. Fazleylee15 Gmail Com - Thu 5/Mar/2015, 11:50am
Boleh email/whatsapp:

fazlee.electrical@gmail.com
01129427024

TQ  
6. Mailinnefeyali Aldifasri - Thu 5/Mar/2015, 12:53pm
Kami merupakan salah sebuah kontraktor CCTV. Pihak kami berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan kerja-kerja yang diiklankan. Sila hubungi 01121061899/0173872175 @ email mailinnefyali@gmail.com  
7. Amar 80 - Fri 6/Mar/2015, 9:05pm
Salam,

Boleh beri detail ptoject.....
amarshah.norddin@yahoo.com  
8. Hadiabas - Sat 7/Mar/2015, 10:29am
email pada adiabas78@gmail.com  
9. Ahmad32 2 - Sat 7/Mar/2015, 10:54pm
Salam boleh saya dapatkan contact number tuan, supaya lebih senang untuk berhubung tq  
10. Zul 803 - Sun 8/Mar/2015, 1:12am
Salam boleh email detail
zulkbk2015@gmail.com

Or 0186665868

Terima kasih  
11. Khairul Nizam Jaafar - Sun 8/Mar/2015, 12:51pm
tuan ahmad32

sila email details ke;

khairul156@gmail.com
cntct 0132531223  
12. Purusothaman - Sun 8/Mar/2015, 6:03pm
sila email saya
purusothamanperumal@gmail.com  
13. Bin Ahmadi Resources - Mon 9/Mar/2015, 12:06am
maa.lakaralam@gmail.com

adzwan
0125370953  
14. Xixie - Mon 9/Mar/2015, 1:11pm
sila email kepada saya ke

xixie86@gmail.com  
15. Sasitharan - Mon 9/Mar/2015, 4:43pm
Hi

Syarikat saya menguruskan Pemasangan dan Maintenana untuk semua Majlis dan juga untuk PDRM di malaysia.

KPKT dan juga untuk SUK

Syarikat saya juga mendapat project Pemasangan cctv untuk DBKL baru baru nie

email detail kat saya
Shasi_18@hotmail.com
call : 010-2252192  
16. Biz Consultant - Tue 10/Mar/2015, 3:06pm
boleh emelkan detail dan syarat2 ke
mfh8886@gmail.com  
17. Wan69 - Tue 10/Mar/2015, 4:04pm
sila email details : wrdesing69@gmail.com  
18. F S Empire Trading - Tue 10/Mar/2015, 8:14pm
sila email details : fsempire1991@gmail.com  
19. Ahmad32 2 - Tue 10/Mar/2015, 8:27pm
Sila tinggalkan nombor telefon tq  
20. Myt6 - Wed 11/Mar/2015, 9:08am
Berminat.
email: m6technology@mtech.my
Tel. No: 012-3624204
Watsup: 01121061007  
21. Haziqarai - Mon 16/Mar/2015, 12:02pm
Haziq Bin Hasalan
Email:haziq22496@gmail.com
No Tel: 0176597350  
22. Johnathan - Wed 18/Mar/2015, 11:26pm
Pls visit webpage kami www.eyegateway.com.my

Sharveen
0107662852  
23. Mohd Izwan 14 - Thu 19/Mar/2015, 3:55pm
Tuan/Puan,

Saya Izwan dari ILHAM DINAMIK SERVICES (IDS) merupakan perunding risiko dan authorised agent yang lebih tertumpu pada Insurans Am (motor & bukan motor) ingin menyatakan kepada tuan bahawasanya IDS menyediakan perkhidmatan insurans yang mana mungkin pihak tuan perlukan iaitu:

i- Performance Bond (Insurance Guarantee)
- tender/kontrak dari kerajaan perlukan polisi ini

ii- Contractor All Risk/Erection All Risk/Public Liability

iii- Workmen Compensation

Sekiranya tuan berminat untuk mendapatkan khidmat rundingan mengenai polisi tersebut, silalah menghubungi saya di talian+60102215491 atau melalui email izwan.ids@gmail.com

Terima Kasih  
24. Embiz Resources - Fri 20/Mar/2015, 10:51am
Salam,

boleh bagi detail kepada sy
ezani.embiz@gmail.com @ 0139486601  
25. Safazengineeringsolution 2 - Mon 23/Mar/2015, 5:00pm
salam,
Kami Safaz Engineering mempunyai pengalaman pemansangan Sistem CCTV. Pernah Memasang CCTV untuk Gudang Padi. Quality Is Our Priority.

Hubungi kami :
016 466 1601 (En.Mohd Nor)/03 5524 4601 (Pejabat)
safaz.engineering.solution@gmai  
26. Muhamad Fadzil - Thu 2/Apr/2015, 8:23pm
Sila hubungi sy fadzil 019 3915253 / eml mfadzil58@yahoo.com  
27. Farid Ismail - Sun 26/Apr/2015, 12:05pm
Nur Hanis Azhar
Pengarah Urusan
Larutrik Maju Sdn Bhd
0137721300  
28. Solihin 3 - Tue 28/Apr/2015, 11:39pm
Assalam. Sy tahu psl projek ni.. En Ahmad ni main cont @ org tgh?? Sila call sy segera 0176323674  
29. Ahmad32 2 - Wed 29/Apr/2015, 11:24am
Wslm tuan, saya bukan broker. Boleh saya tau tuan ni broker ke contractor?  
30. Merchant - Wed 29/Apr/2015, 10:23pm
Projek ini satu pembohongan besar....konon dapat LA dari KDN tetapi Main Con, gagal untuk di tunjuk kepada mana-mana sub con, hanya dengan keluar LA daripada syarikat Main Con yang tak ada duit...semua company boleh issue LA..jika ada seisapa yang dah dapat dokumen , sia rujuk dan perhati betul2 kepada Tender No: ARLMO012014FE yg tertera di dokumen yg akan diberikan.....tender no itu ialah utk syarikat ARL Home, tarikh tender dah lepas...dan tak pernah ujud pun kontrak KDN nak pasang CCTV...kalau nak pasang Intregreted System adalah ...hati2...syarikat ini akan minta Bank Draft RM100 ribu sebagai Performance Bond ( baik bawa cash aje kan) dan broker maut akan juga minta RM70ribu apabila dapat LA....kesian tgk org melayu di perbodohkan.... mana ada main con nak beri labour work kepada sub con, sub con kena keluar duit....fikir2 lah  
31. Khai 145 - Thu 23/Jul/2015, 4:17am
pakcik saya syarikat besar cctv kt bangi  
32. Hisham 271 - Sat 1/Aug/2015, 9:19am
Berminat bagaimana Utk berhubung  
33. Taufik 64 - Thu 6/Aug/2015, 11:32pm
Salam broker kapak..dah lame kecoh..jgn bedek bro.  
34. Kinah 4 - Mon 14/Dec/2015, 11:08pm
KHIMAT PEMASANGAN CCTV,ALARM SYSTEM & AUTO GATE


SALAM 1 MALAYSIA...SESIAPA YG INGIN MEMASANG CCTV,ALARM
SYSTEM,NETWORKING DAN MODEM INTERNET WIRELESS SILALAH HUBUNGI SAYA DGN PAKEJ:-

1.Harga Berpatutan
2.Pakej yang menarik
3.Pemasangan segera
4.Barangan CCTV Cred A dan jenis CCTV boleh mengikut pemintaan anda
5.Tiada Cas tersembunyi
6.Jaminan Selepas pemasangan
7.Tenaga Kerja yang berpengalaman
8.Kualiti terjamin dan harganya
9.CCTV boleh tengok gambar di mana sahaja
10.Alarm system auto call pemberitahuan kejadian
11.Setting atau tukar baru modem wireless
12.Pemasangan baru dan baikpulih Auto gate

JIKA ANDA BERMINAT SILALAH HUBUNGI SAYA DI 012 - 208 0556 (SHAH) UNTUK
PERTANYAAN YG LEBIH LANJUT...TERIMA KASIH  
35. Chris 34 - Sun 27/Mar/2016, 1:26pm
Still looking for reliable CCTV, and Access Door Systems?

OFFER Package:-
1. CCTV
(4 Channel)
Full HD 1080P with 1TB hard disk ? RM2399
HD 720P with 1TB hard disk ? RM1999
2. Door Access Systems Package RM700

Our package included:-
- COMPLETE INSTALLATION
- NO HIDDEN CHARGES ( IF NO ADD-ON FROM USER)
- AFTER SALES SERVICE PROVIDED

We have service call 24 hour. Please contact us for more details 012-9122404. Thank you  
36. Bong 3 - Tue 21/Jun/2016, 11:26pm
012 3125823 cos one enterprise  
37. Saleh 35 - Sat 25/Jun/2016, 1:12pm
Dyn.panther@gmail.com 0182836367  
38. Muhammad Aqil Syafiq - Tue 17/Jan/2017, 11:04am
kami syarikat service cctv berpusat d bangi,
nama syarikat enomatrix..major in cctv and minor project in electrical and electronic system..
email kami : masyb.kl@gmail.com
call or whatsapp : 019-2658197  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..