Mencari Kontraktor Binaan
Azmi 281 - Fri 18/Jul/2014 11:34am [Last Comment]
Saya bercadang mendirikan banglo di atas tanah saya di kota damansara seksyen 8.
Mencari mana mana syarikat yang berminat untuk membina secara Design and build.

Basic design dalam autocad dah ready. Cuma perlu transfer dalam lukisan endorsed by architect dan buat detail design untuk civil drawings. Kena hantar submission ke MBPJ. Skop kerja Design and build sampai dapat CCC.

Target pembinaan hujung tahun 2014. Target siap dalam 10 bulan..

Sila maklum kan jika berminat. Boleh saya jumpa/hantar/email surat rasmi untuk buat sebut harga.

Niche: Kontraktor Pembinaan
 
1. Johnathan - Fri 18/Jul/2014, 11:49am
en azmi...tolong email design kepada
dmuling@gmail.com  
2. Roi 2 - Fri 18/Jul/2014, 11:52am
En. sila emailkan kepada sya juga
pojadranhill@gmail.com  
3. Ukhwah Padu - Fri 18/Jul/2014, 1:52pm
Salam..kami merupakan kontraktor pembinaan dan mempunyai team yg berpengalaman. Boleh hubungi 0178481253-syed atau email details ke ukhwahpadu@mail.com  
4. Amirul 183 - Fri 18/Jul/2014, 9:58pm
Salam
Saya brminat dan berpegalaman melaksankan
hingga ccc.
Email design to jemjem91@yahoo.com  
5. Iela 105 - Sun 20/Jul/2014, 8:57am
Salam.kami kntraktor yg menyediakan perkhidmatan siap cepat n hrga lebih jimat n menjimatkan bajet tuan..
Pm sy 0195640792@norfazilah2188@gmail.con  
6. Kmg - Mon 21/Jul/2014, 2:27am
emel design kt kmg_trade@yahoo.com
Kami akan kod harga yg munasabah.  
7. Kikie 2 - Mon 21/Jul/2014, 1:35pm
- baiki rumah/pejabat/sekolah dll
- ubahsuai rumah/pejabat/sekolah dll
- tambah rumah/pejabat/sekolah dll
- besarkan rumah/pejabat/sekolah dll
- ubahsuai bilik air rumah/pejabat/sekolah dll
- ubahsuai dapur

Contact : 012-3467757 (sms/whatsapps/wechat)
Email sy : cikkikie@gmail.com  
8. Nizam 436 - Mon 21/Jul/2014, 1:52pm
boeh email kt sy di enizam21@yahoo.com atau hubungi di 011-26553226 ..

N.Z.M construction ...

You Budget is Our Price!!  
9. Chekamal - Mon 21/Jul/2014, 3:38pm
boleh email kt sy chekamal84@gmail.com. kontraktor bumiputra  
10. M Sany Bin A Malik - Tue 22/Jul/2014, 1:05pm
En Azmi 281 sila hubungi saya di 019-3772545 utk berjumpa dan berbincang.  
11. Anba 2 - Tue 22/Jul/2014, 2:35pm
PEMBINAAN BUMIPUTERA
Membuat TRIDEWAY ENTERPRISE (KT0153665H)
KONTRAKTOR Kerja-kerja Pembinaan Banglo,Pejabat,Rumah.
CIDB G3 - kelad D (B04 & CE21)
Kepakaran dengan selama 10 tahun dalam
a) Projek Kerajaan dan Swasta
b) Bina Rumah baru dan Banglo
c) Ubahsuai Rumah dan Sambung Rumah
Kami juga mamasang tile,cat,ceiling dan pelbagai kerja-kerja rumah.

Sila email kan untuk sebutharga @ pertanyaan di :
email : trwhani@yahoo.com / trwanba@yahoo.com
office : 03-60345327
fax : 03-60345328  
12. Pentaya - Tue 22/Jul/2014, 10:14pm
Please email the design to pentaya@hotmail.com / muralirjn@yahoo.com from MK LAND  
13. Azhari 11 - Wed 23/Jul/2014, 12:48am
email detail kepada saya azharisariman@gmail.com atau call 0172823153  
14. Firdaus135 2 - Thu 24/Jul/2014, 1:16pm
salam tuan.. mohon emel details tuan pada sy.. firdaus135@gmail.com.. terima kasih tuan  
15. Darren 11 - Sun 27/Jul/2014, 6:19pm
boss blh antar ke email saya
conjointrading@yahoo.com  
16. Shah Rizal 32 - Mon 4/Aug/2014, 12:47pm
Kontraktor berdaftar CIDB di area melaka..any enquiery sila kol rizal 0136416342  
17. Fauzan Musa - Wed 6/Aug/2014, 1:41pm
Salam, saya berminat untuk memberi perkhidmatan design and build dengan harga berpatutan dengan hasrat kualiti dan jangkamasa yang tuan perlukan. Harap dapat tuan beri saya peluang. Hubungi saya di 016-2756168  
18. Eddy 136 - Wed 6/Aug/2014, 11:12pm
Salam sejahtera..kami dari PEWIRA BUILDERS berpengalaman dalam bidang pembinaan.. Mempunyai cosultant berpengalaman dan kenal dengan pegawai di mbpj kerana kami adalah kontraktor kerja2 pembaikan dan pembinaan mereka..sila hubungi syafiq-0133875662  
19. Noor Abu Samah - Fri 8/Aug/2014, 11:54am
Assalamualaikum. Saya Noor Zam binti Abu Samah dari Nurhidayah Enterprise di Klang, Selangor. Boleh email design ke norzamabusamah@yahoo.com. Cal/Whatsapp saya di 013-2973940... Terima kasih.  
20. Syaida 4 - Sat 9/Aug/2014, 12:56am
Salam encik azmi..saya berminat..
encik boleh email saya di syaidaezza@gmail.com
terima kasih..  
21. Azlan 37 - Sat 9/Aug/2014, 8:55am
tuan,

perkhidmatan tinted rumah / office
warranty 3 tahun
korea film rm 3 - rm 6 / sqft
usa film rm 7 - rm 10 / sqft
safety tint rm 11 ke rm 19 / sqft

whatssapp 0129059935  
22. Hisyam Rawi - Sat 9/Aug/2014, 10:13am
tanah di cheras kawasan perumahan dan sebelah jalan ktm... seluas 3 acre...

owner ready for jv...

tunjukkan proposal anda dan tawaran anda...

kami akan nemilih tawaran yang bagus. tidak semestinya tawaran yang menguntungkan tetapi yang jelas jujur dan menguntungkan dua2 pihak.

win-win situation..

kawasan cantik.. 3 ekar memanjang... condo mungkin?

map hanya akan diberi setelah meneliti proposal yang bagus... owner sensiri akan menghubungi kontraktor yang dipilih untuk berbincang...

emailkan ke syamdaisexpert@gmail.com  
23. Wan 547 - Thu 14/Aug/2014, 6:00pm
Assalamkm kepada tuan rumah dan semua kntraktor sy ada menjual atap genting tanah liat terus dari kilang dgn harga lebih murah dari hardware. Klu berminat boleh hubungi@wattsap sy 0137780256. Harga boleh bincang.  
24. Yatt 41 - Mon 18/Aug/2014, 7:08pm
En Azmi,

Boleh email kepada eintisharconcept@gmail.com

dan layari www.eintishar.com.my untuk maklumat lanjut dan sebut harga.

atau terus hubungi Design Director 0192004099 en.edzham  
25. Syafiq 45 - Wed 3/Sep/2014, 1:46pm
blh email kpd sy konsep drawing dan segala detail projek...
fiqs_85@yahoo.com.my
0125364579  
26. Ikhwan 117 - Fri 5/Sep/2014, 7:50pm
ASV construction beroperasi di subang.Mempunyai lesen cidb serta lesen kementerian kewangan Malaysia.Menawarkan design rumah seperti yg tuan rumah mahukan.
email:amanscope@gmail.com  
27. Mohd Arsad Mahpul - Tue 7/Oct/2014, 6:14pm
Arsad Sinar Trading sedia membina rumah tuan
Whatsaap 0173069968. Tel:0122903437.T.k.  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..