Mencari Kerja Parti Time Sekitar Johor Bahru
Radzi 7 - Sat 27/Apr/2013 11:00am [Last Comment]
Assalamualaikum, sy mencari kerja part time sekitar johor bahru.Kerja apa-apa pn xkisah, yg pnting kerja tu bermula pukul 6ptg ke atas atau pun hujung minggu sabtu dan ahad.Sekiranya ada kekosongan blh call or msg 013-2345063 (raxosz@gmail.com)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Zulkifli 15 - Sat 27/Apr/2013, 11:23am
bro, minat berniaga x? gua cadang2 nk wat biz satay grill, bleh JV.. gua pn keje opis hour...  
2. Selvam888 - Sun 28/Apr/2013, 3:17pm
bagaimana dengan Kerja Sambilan Sebagai Agent Dropship Minyak Wangi.tanpa modal.komisyen setiap jualan antara RM5-10.

maklumat lanjut boleh email : Menfashionmall0808@gmail.com / call /sms HP:017-6569345/017-3507851..terima kasih.  
3. Nor Azma Binti Zainuddin - Sun 28/Apr/2013, 5:24pm
NAK TAMBAH DUIT POKET..LAYARI http://bit.ly/X6MHzy ..INSYALLAH MEMBANTU.YANG PENTING IANYA TANPA MODAL :)  
4. Radzi 7 - Mon 29/Apr/2013, 10:33am
zul: satay gril?ok gak tu..jika ada kekosongan blh call sy radzi 0132345063  
5. Radzi 7 - Mon 29/Apr/2013, 10:35am
Mr.Selvam: email saya raxosz@gmail.com  
6. Muhammad Abdul Gapor - Sun 5/May/2013, 7:24pm
Waalaikumsalam .. saya ingin berkongsi dgn En. Radzi mengenai bidang insuran/ takaful. jika berminat, saya tinggal di tmn universiti dn kita boleh mnum2 dan saya akan sharing.. Saya xdiberikan keuntungan dgn mmbawa org baru tapi atas prihatin masyarakat dan budaya kita dgn thap kesedaran mengenai insuran, kita perlu menitik beratkn.. no tel 017-8253167 boleh what app & we chat..wassalam  
7. Faizalq - Mon 6/May/2013, 4:47pm
ade nk pkai part time sales di booth tesco..0173163961  
8. Emay 2 - Mon 6/May/2013, 6:27pm
Sy nak cri part time jgk.. area jb je..  
9. Zara - Tue 7/May/2013, 10:33am
sy mencari pekerja part time packing brg di rumah,, masa kerja 1.30 sampai 6.30
ada transport sdr

berminat email kat saya
lokasi di kempas  
10. Naza 62 - Wed 8/May/2013, 11:19am
urgent ~ mencari pekerja part time.. boleh mula secepat mungkin.. opis disediakan..

income 1 customer..komisyen selama 6 tahun.. hub sy naza 017 7717311  
11. Zul 343 - Wed 8/May/2013, 12:43pm
Mencari pekerja ful time dan part time. Butik pakaian di U Mall, Skudai. Berminat email ke auraonenina@gmail.com  
12. Ashik Shah Jaafar - Thu 9/May/2013, 10:34pm
Salam.Kalau ada sesiapa di area Johor Bahru yang nak cari rakan kongsi niaga kecil2an secara usahasama boleh hubungi saya especially yang ada plan nak memulakan n menjalankan pakej2 perniagaan konsep francais mampu milik spt satay grill or ayam gunting or ayam panggang or yg seumpamanya. Sila Call or SMS:Ashik Shah:019-7205910 *tapi selain dari e-cosway,apa2 MLM atau yg seumpamanya la. Terima Kasih.  
13. Anis Hanisah - Thu 9/May/2013, 10:47pm
Mencari usahawan bumiputera sebagai pemilik farmasi.Jgn terlepas peluang keemasan. Saya serius dalam membimbing anda utk memiliki franchise farmasi bernilai RM1 juta dengan modal RM5300.kuota semakin lama semakin berkurang..jgn lepaskan peluang. pm/sms/wassap 011-26282145 untk info lebih lanjut.boleh wat p.time jgk!!!  
14. Rose 120 - Fri 10/May/2013, 9:10am
bg sesiapa yg minaat berniaga...part time pun boleh....masa anda sendiri...pulangan yg lumayan jika anda komited...hanye RM75 shj dan anda boleh dpt pulangan lebih dr ape yg anda labur...boleh mencecah RM30 sebulan atau lebih...sudah ramai yg jadi jutawan..tAPI ini bkn skim cepat kaya..INI ADALAH PERNIAGAAN....boleh sms 0177376102  
15. Leya 5 - Sat 11/May/2013, 10:14am
anda ingin kerja part time?
kami boleh membantu.masa fleksible.mengikut kesesuaian dan free anda.latihan diberikan percuma.pejabat dan penggunaan telefon juga percuma. keterangan lanjut hubungi saya leya-0173845625 atau email 8y2network@gmail.com.  
16. Naza 62 - Thu 23/May/2013, 12:03pm
ajen produk wanita diperlukan.. pendapatan lumayan...info ringkas produk .. layari

www.lexeeonline.com  
17. Fareast 7 - Thu 6/Jun/2013, 4:12pm
salam.sy mencari kerja kosong.klu boleh dlm kawasan pontian@jb.lepasan degree engineering tp pengalamn kerja bhgn sales.minat sy dlm bisnes.tp skrg amat2 perlukan pekerjaan tetap.ape2 kerja pn x kisah asalkan halal.boleh mula segera.waktu bekerja 8am-5pm.sape2 yg ade kerja kosong bleh la offer sy.jasa anda amat2 sy hargai.sy TAKNAK kerja survey/MLM.sume tu sy dah buat.sy nk kerja tetap.tk  
18. Armirza Bin Arshad - Thu 13/Jun/2013, 12:39am
Fareast 7.. sila hubungi saya jika anda masih belum mempunyai sebarang pekerjaan  
19. Azamri - Fri 14/Jun/2013, 4:44pm
Saya memrlukn pekerja kantin kilng..waktu kerja 7am-4.30pm
Hubungi 0127353744 zamri  
20. Abdul Rauf Mat Jidan - Fri 12/Jul/2013, 2:49pm
Saya nak cari kerja part time..saya tinggal area SENAI..jika sesiape perlukan pekerje part time sila hubungi saya ditalian 0197769142  
21. Abdul Rauf Mat Jidan - Fri 12/Jul/2013, 3:37pm
mana nak cari part time job  
22. Norazizah Abdul Hamid - Wed 14/Aug/2013, 11:10am
salam,sya mencari part time sabtu n ahad,duk d skudai,xkisah jnji halal sesuai dgn sya yg dh bekeluarga,asalkan bkn biz on9 n mlm,klu bole dekat area cni,sya hanya pndai menjahit,email sya norazizah.hamid@yahoo.com.my  
23. Mohd Asri B Zawawi - Wed 18/Sep/2013, 12:39pm
Saya mencari kerja sambilan dalam bidang grafik.Saya mahir dalam seni lukisan manual dan komputer, 2d dan 3d.Sila lawati mazdesign-3d.blogspot.com untuk maklumat lanjut.Waktu bekerja fleksible.Tmksh.  
24. Mohd Asri B Zawawi - Wed 18/Sep/2013, 12:45pm
tel 019-7756009 atau email mazdzn@gmail.com.Tmksh.  
25. Afzan84 - Wed 25/Sep/2013, 3:19pm
Salam.sy ingin memcari kerja part time area skudai.tk kisahlah kerja ape2.... 0177816461 afzannizan.time ksh....  
26. Noor Shafika Binti Saleh Uddin - Fri 18/Oct/2013, 10:38am
Salam satu malaysia..
sy sedang mencari part time selepas ofis hour di kawasan johor bahru..
016-7559625  
27. Syafika 6 - Mon 28/Oct/2013, 11:05am
SALAM,SAYA INGIN MENCARI PEKERJAAN YANG BOLEH DI BUAT DIRUMAH.KERANA SAYA BEKERJA SHIFT,SO SAYA MEMANG NAK MENCARI KERJA SAMBILAN DI RUMAH EG BARANGAN KILANG DLL.
UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN BULANAN SAYA.SAYA TINGGAL DI AREA SKUDAI.
KALAU ADA PLS HUBUNGI SAYA 0177478431 (FIKA)
TERIMA KASIH.  
28. Zulhilmi 34 - Mon 28/Oct/2013, 12:46pm
ada kerja part time area taman perling x?jika ada hubungi saya..018-9155504..kerja lepas dari jam 3petang ye  
29. Bw - Sun 10/Nov/2013, 6:07pm
Salam, saya mencari kerja part time JB area untuk weekend sj saya UTM student, jika ada tolong email saya baskaradio@yahoo.com Terimakasih :)  
30. Nor Aini Bte Mat Jusoh - Wed 13/Nov/2013, 7:30pm
saya mencari kerja part time di rumah , membuat barang kilang di rumah dan sebagainya, tinggal di gelang patah ,johor .saya surirumah sepenuh masa . sebarang pertanyaan sila hubungi 0108823132  
31. Nuradibah - Wed 27/Nov/2013, 4:12pm
sila hantar resume ke adibah.hwtanco@gmail.com jika berminat untuk bekerja dalam bidang perakaunan dan percukaian. sepenuh masa sahaja. syarikat di johor jaya.  
32. Arepix - Sun 1/Dec/2013, 11:42pm
sy mencari kerja sambilan area skudai atau tmn u dan yg berhampiran sangat memerlukan hubungi sy 012 7447 536(umo 27 lelaki melayu)  
33. Ammar Arif Azar - Mon 30/Dec/2013, 5:04pm
Salam..maaf mencelah..sy juga ingin mencari pekerjaan sambilan di sekitar jb..sesiapa yg dapat membantu harap hubungi sy di 0177566277..  
34. Fiza 301 - Thu 2/Jan/2014, 3:08pm
saya fiza.. mencari part time area jb especially for weekend.

bole hubungi saya melalui emel di fiza_momoe@yahoo.com.. tq  
35. Farah 546 - Tue 4/Mar/2014, 11:19pm
Sy juga mencari rakan kongsi untuk perniagaan restoran . Jika ade yg berminat sila sms/call 0177008114 (area jb)  
36. Anis 385 - Sat 29/Mar/2014, 3:49pm
Assalamualaikum,sya ingin mencari kerja part time,xkesah kerja ape,yg pnting halal.area bandar bru uda dan kwasan berdkatan.sya kerja normal shift,sya m0h0n untk bekerja 7pm~12pm.
Sesiape yg memerlukn silalh hbungi sya,anis-0149155580  
37. E Nanie Ent - Thu 3/Apr/2014, 12:29pm
Salam ada kerja part time atau full time sy duk area ..kempas.ade pengalaman dlm bhagian buyer skrg xkesah ape pun kalau ada boleh bg tahu no tepon sy 0197572885  
38. Azie 333 - Mon 2/Jun/2014, 5:28pm
Sy nk cari kje full time 8jam..sy tgl d kmpas jb ada transport sndri..klu ada bley sms 0177100633  
39. Naziana Rozman - Mon 16/Jun/2014, 11:57am
Saya pelajar universiti..
Saya mencari kerja part time area taman u..
Jika ada kekosongan sila email kepada saya atau pon
Hubungi saya 0127895754 (nazianarozman@gmail.com)  
40. Hairee 8 - Mon 16/Jun/2014, 2:48pm
saya mencari kerja part time sekitar johor bahru..
email saya eryhairee@yahoo.com  
41. An Nis 6 - Thu 19/Jun/2014, 10:00pm
Kami mencari pekerja sementara pembantu menjaga kedai tudung di taman U skudai. full-time juga part-time, sempena bazar aidilfitri 2014. (10 pagi - 10 mlm). Pelajar UTM dialu-alu jika ingin mcari income sempena cuti sem dan mjelang raya.  
42. Oley - Sun 20/Jul/2014, 4:07pm
assalammualaikum,
saya ingin mencari kerja part-time sekitar JHOR BAHRU.Kerja apa? tak kisah,yang penting kerja itu bermula pada jam 6ptg ke atas..

Sekiranya ada kekesongan untuk saya sila call/msg saya di.

number:0177491732.
Email:Oley_b4dot@yahoo.com.  
43. Siti Khadijah 25 - Tue 12/Aug/2014, 8:49pm
Saya ingin mencari part time (jumaat & sabtu) di sekitar johor bahru.
Email saya: ct_hadeeja@yahoo.com  
44. Anagurlz - Wed 13/Aug/2014, 10:43am
Saya mencari kerja part time selepas ofis hour..bole bekerja sekitar johor bahru..klu ada bole email dekat saya..norliana90@gmail.com  
45. Mohd Amirrul Hakkim - Sun 17/Aug/2014, 12:38pm
Mencari kje part time sabtu & ahad area jb,sekiranya ad email hakkim_ptsb@yahoo.com  
46. Wan Mohamed 2 - Sun 17/Aug/2014, 7:17pm
Jika ada kerja part time untuk mengajar quran atau tajwid area johor bahru boleh whatsapp sy 0137469561  
47. Zulkarnain Bin Sufian - Wed 27/Aug/2014, 10:29pm
Sy nak mencari kerja part time...kerja malam..ape2 kerja pun x kisah,asalkan halal..kwsn johor bahru...sape2 yg perlukan pekerja,blh call sy 01121202273...thanks.  
48. Norshahila Yunus - Tue 9/Sep/2014, 1:45pm
Asslm,sy duduk di area skudai dan sdang mencri part time sbtu ahd.sila email sy syashela88@gmail.com jika ada kekosongan..
Terima kasih...  
49. Asrizan - Sat 27/Sep/2014, 10:39am
Saya mencari sesiapa berminat sebagai model sambilan untuk produk-produk saya terutama Kasut Jelly Monobo.

Berminat, hubungi saya segera.

Nak remaja perempuan, menarik, melayu.

Asrizan
0197016002
www.borongmalaysia.com  
50. Mariyam Syam - Wed 1/Oct/2014, 11:54am
Assalamualaikum sye yam nak cri kje part time tpi area pasir gudang lah dlm kol 12pm keatas tpi nak yg halal.....klu ade brg yg buat dekat rumah ke?blh call sye tq 0177478805  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..