Mencari Kerja Part Time..
Mohd Amri 3 - Thu 25/Aug/2016 10:48am [Last Comment]
Mencari kerja part time area jerteh, besut..

ameng3077@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Snain - Fri 26/Aug/2016, 3:52pm
hi orang jertih!! :)

http://hasil100fb.com/1206318

boleh pm untuk detail lanjut
ain 014 539 2590  
2. Anis Nasuha Binti Mustapha - Sat 27/Aug/2016, 11:44am
http://lipatrisalah.page.tl.cuba tgk peluang kerja part time atau full time disini  
3. Ammar Rahman - Mon 29/Aug/2016, 12:30pm
*ASSALAMMUALAIKUM DARI KAMI DI EZYBISNES.COM*

Memperkenalkan plan income *RM230K* dengan bermodalkan RM70.....

Program ini baru dilancarkan pada 1 Mei 2016

*KELEBIHAN*

1. Modal hanya sekali saja seumur hidup

2. Orang bawahan kita join dan beli pun kita dapat duit sampai 5 level

3. Tidak perlu maintain bulan dan ada reward point dari pembelian di bawah hingga L3.

4. Cukup hanya 10 orang bawah kita... level 1 tak perlu lebih. Income kita akan dpt *RM 100* dah balik modal dan masih untung rm30

5. Jika level 2 kita capai spt yg kita capai pada bulan pertama, kita akan untung *RM 400*

6. Jika level 3 pula yg capai spt kita, kita akan untung *RM 3000*

7. Jika level 4 juga ikut apa yg kita buat, income kita akan menjadi *RM 20,000*

8. Jika level 5 juga ikut sistem plan yg sama, income kita akan dapat *RM 200K*

Jika setiap bulan level anda berjaya di lengkapkan maka dlm tempoh *5 BULAN* saja income yg akan di terima ialah *RM223,500K*

Tiada istilah UPLINE yg akan kaya dulu kerana jika upline gagal capai 10 org tetapi downline capai dulu maka downline itu yg akan mendahului income berbanding upline...adil bukan?

Nota : Ini bukan sistem MLM tetapi DROPSHIP yg di upgrade.

Jom... daftar segera.. layari
*http://www.ezybisnes.com/?id=ammarbiz2u  
4. Nadya 62 - Sun 4/Sep/2016, 4:10pm
Nak buat bisnes online dengan saya? Ada payslip...ad bonus bulanan...ada untung runcit

whtsapp 0199170155  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..