Mencari Kerja Part Time (Urgent)
Siti22 2 - Thu 3/Jan/2013 1:39pm [Last Comment]
salam semua.
sy memerlukan keje part time selama 2-3 bulan cmtuh.
yang berdekatan dgn kawasan gombak atau berdektn dgn kmudhan awam seperti lrt

jika ada info mengenai keje printing,buat web,or ape2 y bersesuai boleh tinggalkan email or number phone anda.

* boleh mule dgn segera..
* tapi tak minat dgn bisnes online or jual2 brg.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Muhammad 166 - Thu 3/Jan/2013, 10:52pm
dduk mna??
da_klausner93@yahoo.com  
2. Siti22 2 - Thu 3/Jan/2013, 11:10pm
area gombak.  
3. Ginaixora - Fri 4/Jan/2013, 11:37am
boleh keje dobi x? klu nk leh call en. Amin Wahab (0134727812) di taman seri gombak fasa 3. urgent nk pakai org.. thanks..  
4. Mhn 4 - Sat 5/Jan/2013, 1:48pm
Mari buat PARTIME SECARA ONLINE...
mUDAH dan pasti berjaya.

Terus ke laman web ini
http://ll.my/partime

Ikhlas dari
Mohamad Hairul Nizam
partime769@gmail.com  
5. Samzul - Sun 6/Jan/2013, 9:53am
kerja part time iaitu jual simkad ni..memang banyak dapat duit www.bravofeel.com  
6. Cik Nisa 4 - Mon 7/Jan/2013, 2:19am
nak buat part time?

http://serviswebpalingmurah.blogspot.com/2013/01/jom-buat-side-income.html#more

buka blog saya ni...sy dah dapt rm1000 sbulan..  
7. Sury 4 - Tue 15/Jan/2013, 12:16pm
Pekerja Gerai Nasi Ayam Diperlukan Segera Di Batu Caves

Cuti: Setiap Jumaat dan Ahad.

Gaji: (bole dirunding)


Jika minat ? cal 013 -933 5882  
8. Akmal Arif - Thu 24/Jan/2013, 12:49pm
saya jugak memerlukan kerja partime 2-3 bulan.selpas waktu pejabat. :) di area sri gombak.  
9. Dina 39 - Wed 6/Feb/2013, 10:24pm
Undergraduate Student for Part Time Computer Tutor Is Needed Dina 39 @ Cambridge Ict For All - Tue 5/Feb/2013, 9:57am

Saya perlukan undergraduate student (Perempuan Melayu) yang mungkin dalam sem akhir atau mempunyai waktu lapang yang boleh jadi part time tutor yang mengajar student dewasa di institusi saya. Konsep saya adalah one to one basis,seorang guru dan seorang pelajar. Subjek:-Ms Word, Excel, Power Point, Internet Navigation

Lokasi di taman maluri cheras berhampiran LRT Taman Maluri. http://cifamaluri.blogspot.com

Seminggu 4-8 jam pada hari berikut 1)Isnin, Selasa, Rabu, Khamis atau Jumaat Dan 2)Sabtu atau Ahad, Jadual fleksibel. Rm10 sejam. Dan 3) Hari Selasa jam 11 to 12tgh hari (1 Jam sahaja) Lokasi-Sri Petaling (Gunakan RapidKL dari LRT Sri Petaling.. 1 Jam RM35.

Sila sms jika berminat 0126103831 atau email dianaUM@yahoo.com. Saya perlukan tutor yang sangat jujur dan bertanggungjawab yang sememangnyafreepadahari selasa jam 11-12 tgh hari dan boleh mengajar antara 4-8 jam antara dua hari tersebut (Isn-Jumaat) dan salah satu hari tersebut (Sabtu atau Ahad).  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..