Mencari Kerja Part time/Fulltime
Mie 124 - Sun 29/Apr/2012 2:45pm [Last Comment]
Salam, kepada warga majalah.com saya mintak tolong, saya sedang mencari pekerjaan, sebab saya dalam keadaan terdesak selepas company lama saya tutup kedai..umur dah 49tahun tengah runsing, pengalaman kerja event penyelengaraan dan sedikit kerja design.

Pada warga majalah.com sekiranya ada peluang kerja yang bersesuaian saya amat berterimakasih.
Emailkan pada saya..email:
tolongkawan2@yahoo.com

terima kasih.

Niche: Kerja Kosong | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Faris 34 - Sun 29/Apr/2012, 4:31pm
    salam abg mie.jika abg minat bisnes blh la call sy 0173245328.  
  2. Sham 57 - Sun 29/Apr/2012, 7:47pm
    kalau dkt area pj..bole pm atau email kat saya..iconformula@gmail.com  
  3. Arshad 10 - Sun 29/Apr/2012, 8:05pm
    saya kat ipoh perlukan pekerja... contact saya 0195710101  
  4. Alieza 4 - Sun 29/Apr/2012, 10:08pm
    online biz nk? modal rm20.. click kat link ni...
    http://www.rm20segera.com/?r=alieza89
    if not jwb survey n abg akn dibayar dlm USD!! tanpa modal... abg just kene ade acc paypal je.. click kat link nie..

    http://MixFag.com/?ref=1148548  
  5. Mohamed Sharif - Mon 30/Apr/2012, 8:26am
    jika bermint kerja event tel 0196600012 sg buloh slg  
  6. Vanillamacadamia - Tue 1/May/2012, 9:54am
    http://MixFaG.com/?ref=1149578

    try kat link ni. Free jer. Every survey kamu buat akan dibayar $10. :)  
  7. Dbiorimba - Tue 1/May/2012, 5:42pm
    Salam 1Malaysia.Cuba link dan join
    Belum cuba belum tau. Part time jer
    Bisnes Online:
    tidak ada modal/bukan mlm/tidak memasarkan barang pun.

    http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4072300  
  8. Jaja 25 - Tue 1/May/2012, 8:36pm
    DIPERLUKAN SEGERA..BG YG BERMINAT MENJADI AGEN PINJAMAN KOPERASI.."KOMISEN YG MENARIK"...HUBUNGI TERUS KE TALIAN 013-3096122..  
  9. Kamarudin Azni B Mohd Asmani - Tue 1/May/2012, 11:02pm
    assalamualaikum, saya mencari business partner untuk projek besar sikit..kalau ada yang serius nak buat business, yang sanggup nak susah2 dulu..pm saya..pasal modal takde masalah, saya ada source, pasal untung masing2 ada part masing2..Saya nak dalam 8 orang lagi lebih kurang sebelum 25 May..Siapa nak contact terus lah kat no ni k.. 012 3599115.Saya akan buat selection.Terima kasih :)  
  10. Maizatul 8 - Thu 3/May/2012, 11:46am
    bisnes premium beautiful...
    3 bulan pertama boleh memperolehi RM 12 000..
    Jika 9 bulan anda berkecimpung dlm bisnes nie..pendapatan anda RM 48 000...sape nak bagi duit banyak2 mcm nieh... berminat sila email ke maizatul.nazihah@yahoo.com.my
    atau layari blog saya.. www.mizbeautiful.blogspot.com

    *saya dah merasa duit banyak itu..sekarang income tiap2 bulan masyuk ribu2.....saya tak tipu, saya cuma nk membantu....  
  11. Manja 40 - Thu 3/May/2012, 4:58pm
    assalamualaikum & salam 1 malaysia...maaf ye en. mie tumpang iklan...saya mencari kerja part time hujung minggu (sabtu & ahad) sekitar butterworth & kulim...xkesah keja pape pown asalkan dapat tambah income dan dari sumber yg halal...sya juga bersedia membuat akaun bg syarikat kecil2 yg tiada kerani akaun dengan harga yg berpatutan... jika berminat sila email saya cuteprincess815@yahoo.com  
  12. Sya91 - Tue 8/May/2012, 4:06pm
    saya juga memerlukan kerja part time area kajang. any job offer, please email me: nsyakilla@gmail.com  
  13. Zaki 51 - Tue 15/May/2012, 12:44pm
    Boleh hubungi saya..Perlukan
    Area JB.
    Perniagaan Buah Kurma menjelang ramadhan & aidilfitri.Minat nak Bisnes??saya boleh tolong. (zaki-0127325070)  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.