Mencari Kerja Part-Time Area Bangi - Kajang
Sip88 - Thu 9/Aug/2012 11:53am [Last Comment]
Salam Warga Majalah, sy ingin mencari kerja sambilan ntuk menambah pendapatan, day job sy pereka grafik, dan sy mempunyai sedikit kemahiran dalam hardware & software computer dan berpengalaman menjalankan kerja printing. Minta tolong warga majalah jika ada part-time yg di perlukan sila email ke : mohdhasif@ymail.com atau call 012-9037244

boleh bekerja sehingga pukul 12mlm jika perlu

sekian, Terima Kasih

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Ayu 241 - Thu 9/Aug/2012, 1:13pm
    sambil online blh try yg ni..masyuk jgk ni.yg penting modal rendah!!
    http://www.rm20segera.com/?r=missdidie  
  2. Recruitment Department - Thu 9/Aug/2012, 2:28pm
    Salam, anda boleh sertai Domino's Pizza Malaysia sebagai part time staff. Kerja minimum 4jam sehari, masa kerja flexible. Kami ada kekosongan di kawasan Bangi dan Kajang Outlet. If berminat anda boleh menghantar resume anda ke crew.dominos12@yahoo.com  
  3. Desire - Fri 10/Aug/2012, 12:11pm
    Boleh cuba kat sini >> http://prelaunchx.com/x/nazarzu

    Kita diberi USD $100 secara percuma. Komisyen juga akan diberikan.

    Tak rugi mencuba kerana kita tidak mengeluarkan sebarang modal sebaliknya diberikan modal. Kalau join SEBELUM 27 Ogos 2012, masih lagi free tetapi selepas tarikh tersebut,jika anda join anda kena bayar.

    Apa kata start sekarang join >> http://prelaunchx.com/x/nazarzu

    Tak rugi mencuba!  
  4. Nazirah6020 - Sun 12/Aug/2012, 10:50am
    jika anda berminat kerja part time dirumah blh layari blog saye...ramai yg telah berjaya dgn pendapatan berlipat kali ganda sebulan...anda bagaimana....
    http://nazirah6020.blogspot.com/  
  5. Man198 2 - Mon 13/Aug/2012, 3:28pm
    sapa nk kerja sambilan leh klik sini,
    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/ManBukanRahsiaLagi
    Memang betol,bkn tipu2,baca n faham, insyallah,ku bru saja jd ahli,cuba try..  
  6. Syanana 3 - Tue 14/Aug/2012, 8:00am
    slm...sy di putrajaya..awak boleh dapat pendapatan sambilan dgn menjual pure marine collagen secara online/secara langsung..
    1pek = 100g
    harga jualan rm30
    harga borong 10 pek = rm13/pek
    50 pek = rm11/pek
    secara dropship rm19/pek

    0173082537  
  7. Dooha - Tue 14/Aug/2012, 10:49am
    Membantu Prinsipal dalam Menyediakan 'Strategic Business Plan' dan 'Financial Planning'.
    Tugas Utama:
    1. Menyusun fakta-fakta mengikut aliran penulisan.
    2. Mengemaskini ayat-ayat penulisan (dalam bahasa english)
    3. Skill yang Perlu ada adalah Minat dan faham english. Cara2 boleh di ajar.

    Ofis kat Seksyen 15 Bangi..
    Kalau berminat boleh email saya kat asriothman@gmail.com
    TQ  
  8. Saravanan 7 - Wed 22/Aug/2012, 1:29pm
    http://prelaunchx.com/x/rivana


    Kita diberi USD $100 secara percuma. Komisyen juga akan diberikan.

    Tak rugi mencuba kerana kita tidak mengeluarkan sebarang modal sebaliknya diberikan modal.  
  9. Apiz888 - Thu 23/Aug/2012, 11:28pm
    Peluang Forex Terbaru. Daftar Jer Dapat RM100 - Free

    Salam sejahtera.. NANTI DULU2 (bace dulu) jom try nie lak..FREE jer.None effect at all...:))
    Xrugi pown join coz free jer xpyh byr ape2 pown..Ade bisnes yg best saya ajak kwn2..Xrugi kongsi2 ngan kwn2 nie..;)

    Sign up kt link saya bg nie..

    http://prelaunchx.com/x/apiz888


    Prelaunchx nie company under forex..Forex tu company matawang dunia n malaysia pown ade jgk forex..

    Nanti 27/8 company nie nk lancarkan prelaunchx tp sape yg nk join lepas pada tarikh tue da kne bayar rm100..Tp skrang sape yg join free jer sampai tarikh tue..lepas tarikh tue forex akan hantar cek kat umah berdasarkan berapa yg awak da dapat dr hari nie smpe la tarikh 27/8/2012 nie...senang jer so cepat join skang b4 kwn2 kne byr rgster rm100..
    now its free...!!!!

    Awak sgn up kt link sye kasi tue n awak akn dpt link mcm saya tue..K bila da sgn up juz buat mcm saya buat nie invite kwn2 dgn link awak..Bila da de org join awak bley tgk bpe komisyen yg awak da kumpul..Sng sgt xssh pown..lgpown free je..

    http://prelaunchx.com/x/apiz888  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)