Mencari Kerja Kosong (Terutama Berkaitan Pelancongan, Umrah Ziarah dan Bidang2 Agama) - Sarjana Muda Syariah
Asyraf 33 - Wed 13/Jul/2011 2:47pm [Last Comment]
Assalamu'alaikum dan slmt sejahtera semua,
saya lulusan sarjana Muda Syariah Universti Malaya ingin mencari sebarang pekerjaan terutamanya yang berkaitan dengan agnsi pelancongan, umrah ziarah dan bidang2 agama.
Saya mempunyai kemahiran dlm IT dan mampuy bertutur dalam b.melayu,b.cina (mandarin),english dan b.arab. Sekiranya terdapat sebrang pekerjaan kosong,sila maklumkan kepada saya.
Lokasi saya,Kajang.

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Haji Dan Umrah | Bisnes Pelancongan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Zeti Din - Wed 13/Jul/2011, 4:38pm
Assalamua'laikum Asyraf 33, berminat jadi junior unit trust consultant berdaftar dengan FIMM... untuk pelaburan dalam dana syariah public mutual..jika berminat sms 013-3118254... sy akan call anda semula:-)  
2. Zizi 6 - Wed 13/Jul/2011, 7:53pm
salam..ingin menjana pendapatan dengan cara yg mudah??sertai kami sekarang dan anda akan dikejutkan dengan pendapatan yg amat lumayan!!!!ramai yg telah berjaya perolehinya anda bila lagi??layari wangmasyukonline.webs.com  
3. Fizza - Thu 14/Jul/2011, 1:10am
Salam - kesian dia nak cari kerja yg berkaitan dgn haji umrah janganlah sebut yg lain2 - Sdr Asyraf g lah kat mana2 Tg Haji ke agensi pelancongan tgk dlm iklan banyaklah - pasti banyak peluang ok - cari dlm internet semua keluar!Nak tlg rekomend no tel pun tak bagi - emelkan je no telefon Asyraf ke box1811@yahoo.com saya ramai kenal org travel agency yg seumpamanya -Semoga sukses - wassalam  
4. Ajy - Thu 14/Jul/2011, 1:31am
Peluang menjadi usahawan produk Sunnah lagi berkat. Call @ sms 0126191107  
5. Suhaiza Bt Abd Wahab - Thu 14/Jul/2011, 2:17am
berminat boleh email sakfresorces@yahoo.com

maketing
basic 1500
comm rm 100 setiap satu brg
gerenti senang dan mudah bila anda boleh kuasai byk bahasa

0192630360/03-60914212  
6. Muslim Ibrahim 2 - Fri 15/Jul/2011, 10:38pm
Berminat nk jd usahawan dengan Monavie?call sy di 019-368 3687 (Mus) @ ryanaqasyah@gmail.com  
7. Fiqa 2 - Fri 22/Jul/2011, 11:10am
Promoter Skim SimpananHaji (10 kekosongan)


Ubah Gaya Hidup
Anda & Keluarga
Hari Ini?!
Sertai Kami Sebagai PROMOTER TAKAFUL HAJI sepenuh masa KELAYAKAN
◘ Berjiwa Besar Untuk Berjaya
◘ Bermotivasi dan Berwawasan
◘ Diploma / Ijazah dalam apa jua disiplin pengajian
◘ Terbuka Kepada Lepasan IPTA / Swasta

Boleh bekerja di bawah pengawasan minima
FAEDAH
◘Gaji termasuk elaun RM 1800 Kenaikan gaji selepas (3bulan)disahkan
◘ Peluang Kenaikan Pangkat Tanpa Perlu
Kekosongan
◘ Umrah / Melancong Ke Luar Negara Secara
Percuma
◘ Ada 2 Bonus Tahunan
◘ Perlindungan Takaful Percuma
◘ Sistem Latihan Yang Mudah & Berkesan

BERMINAT SILA HANTAR RESUME KE TRUST RISK MANAGEMENT
0172034386
trm_ks@yahoo.com  
8. Ahmad Bukhori Bin Ghazali - Sat 23/Jul/2011, 3:58am
Assalamualaikum, Encik Asyraf, sila hubungi saya Ustaz Bukhori Imtiyaz Travel.Kami akan beroperasi di Shah Alam. Kenali Imtiyaz Travel di www.imtiyaztravel.com Call: 0199564758.Terima kasih.  
9. Zul 180 - Mon 25/Jul/2011, 3:32pm
perunding kewangan islam di perlukan,berminat sila email sy  
10. Khairi Baharun - Sat 10/Sep/2011, 12:57am
As salam en asyraf, cuba hubungi no
03-80516195  
11. Yusuf Rizal - Thu 3/Nov/2011, 8:58pm
Assalamu'alaikum wrwb

Apakabar Pa Asyraf?salam kenal saya rizal dari Bandung Indonesia..Alhamdulillah saya memiliki agent travel (www.syarofatravel.com) Kami melayani berbagai macam pakej lawatan keberbagai daerah di indonesia khusunya Bandung,Jakarta,Yogjakarta dan Surabaya...Kalau ibu berminat bekerjasama dengan Kami insyaalloh Kami akan memberikan fee yang pantas sebagai ucapan terimakasih atas usahanya memasarkan pakej lawatan kami..semoga iktiar ini bisa jadi jalan rizki untuk kita bersama..Kami tunggu balasan dari Pa Asyraf..terimakasih.

Wassalam

Rizal
+6287822421314
rizal.syarofa@gmail.com  
12. Zaini Saparin - Mon 30/Jan/2012, 2:49pm
Saudara Muhamad Asyraf,
Anda dijemput ke AMTC Kajang untuk mendengar peluang perkerjaan yang bersesuaian dengan kelulusan akademik dan pengetahuan yang anda ada. Hubungi saya di talian 018-271 1480 (zaini) untuk makluman lanjut.  
13. Ritzs - Sat 18/Feb/2012, 12:49am
Salam Saudara Muhamad Asyraf,

Jika masih berminat dengan pekerjaan mengenai Pelancongan Umrah sila Hubungi hubungi saya d 03 8888 8801 (Mohd Riza Zainal) atau email kepada mohdriza@yahoo.com untuk maklumat lanjut  
14. Iskandar 57 - Sat 19/May/2012, 6:21am
Assalamualaikum,

kepada semua sahabat diluar yang ingin menunaikan haji @ umrah. kami adalah pembekal air zamzam dari makkah. sekirannya anda berminat sila hubungi kami di alamat email imnah.ent@gmail.com atau call/sms 012-2037684 (En. Iskandar Mikail)  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..