Mencari Kerja Kosong Technician @ Yang Berkaitan di Area Melaka, Damansara dan Johor
Mohd Zamree - Fri 14/Mar/2014 1:22pm [Last Comment]
Saya mencari kerja sebagai technician/ berkaitan dengan nya.. sy susah nak bekerje dalam keadaan yang relaks.. sy sukakan kerja yang berat sedikit..kalau boleh nak kerja yang ada ot sebab ingin berkahwin tahun ini.. Harap dapat membantu saya untuk menambah rezeki saya untuk berkahwin.. kalau boleh area melaka kerane dekat dgn bakal Isteri..saya berpengalaman dalam bidang:

1. LINE LEADER (MINTYE SDN BHD MELAKA)
2. PM TECHNICIAN ENGINERING (SII ISHZAKI MELAKA)
3. MAINTENANCE PLAN (PREMIER BLECING EARTH JOHOR)

boleh hubungi saya di talian 0108807584 ZAM atau email kepada saya ezzam_89@yahoo.com
Saya akan emailkan resume saya jika mahu..

mohon pertolongan kalian..Terima kasih..

Niche: Kerja Kemahiran | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Zaharin B Hj Mohd Nor - Sat 15/Mar/2014, 7:31pm
bolih hantar resume dan gaji yang dipohon ke zaharin@msrsb.com  
2. Mohd Zamree - Mon 17/Mar/2014, 2:47pm
saya dah hantar encik zaharin  
3. Razali 19 - Wed 19/Mar/2014, 2:40pm
boleh mohon di csc steel, minta bahagian mechanical maintenance..ada kekosongan sekarang...  
4. Muhammad Fikri Bin Mohd Ali - Sun 23/Mar/2014, 6:46pm
Aurora Gallery merupakan syarikat bumiputera di
Melaka yang mempunyai kepakaran dalam bidang
pencetakan & pengiklanan.
Kami sedang mencari pelajar praktikal bagi bidang
1)Business (Sales
2)Business (Marketing)
3)Graphic Design
4)Office Management

Kepada yang berminat bolehlah email resume anda ke :
Email : auroragalleryyy@gmail.com
Office Add : 53-2, Jalan Kpaa2,
Kompleks Perniagaan Al-Azim,
75150 , Melaka.
Ph / Fax : 062742769 / 0133333815  
5. Mohd Zamree - Mon 24/Mar/2014, 5:01pm
encik razali:terima kasih.. mcne nk mohon?  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..