Mencari Kerja Full Time, atau Dropship - Area Kedah/Perak/Penang
Siti Aishah Binti Mohd Zaidin - Wed 12/Mar/2014 2:03pm [Last Comment]
Salam, saya ingin mencri kerja full time. Saya mempunyai pngalaman dlm kerani slma 1 thn. Saya mencri area kedah, perak, dan penang.
Saya juga ingin membuat dropship. Jika ada sbrng mklumat sila mklm kpd saya.

Niche: Kerja Kosong | Program Dropship | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Fias Ahzi 2 - Wed 12/Mar/2014, 3:57pm
bg email  
2. Jue M N - Wed 12/Mar/2014, 6:02pm
Kami pembekal telekung lycra yg berkualiti.
Harga sepasang RM80 di pasaran.
Agen dropship di perlukan dan yg serius dan berminat boleh hubungi puan Jue 012-9272844  
3. Ernie Abd Rahman - Wed 12/Mar/2014, 9:00pm
Kami punyai business online.
Boleh jd agent dropship business kami.
Jualan terbyk kami adalah floral mask dan juga skiphop zoo beg pack.
Kami juga membekalkan soft toy bundle gred AA dr Japan.
Whatsapp / sms kami - 0123265174 Ernie  
4. Nani 2 - Thu 13/Mar/2014, 2:07am
Saya pemborong kain sulam dari bukit tinggi. Klau berminat utk ejen dropship blh ke page saya di fb.
ANNUR SULAMAN BUKIT TINGGI

Senang jual sbb org ramai dah shopping kain utk baju raya.  
5. Siti Nurliyana 4 - Thu 13/Mar/2014, 9:10am
boleh emailkan detail kepada kami. kami akan membalas secepat yang mungkin
nana_shay94@yahoo.com  
6. Nur Eyza - Thu 13/Mar/2014, 12:18pm
terbuka kepada semua yang berminat (free je )

AGEN DROPSHIP NIF COLLECTION

kami menjual
* inner magic
* inner magic glitter
* inner neck magic
* inner neck magic berdagu
* handsock lace

keuntungan sehinggan rm 5 sehelai ,& ada gift bg agen yg tggi sale nya ..

boleh add & pm saya
https://www.facebook.com/eyza.wan.7

atau

like & pm page
https://www.facebook.com/NifCollection  
7. Sha 286 - Thu 13/Mar/2014, 12:27pm
brmnt untk dropship produk kcntikn n ksihatn?boleh whtaspp sy 01592603378  
8. Fei18 - Thu 13/Mar/2014, 7:16pm
Extra incomes!! Bkn droship. Anda hnya perlu mncri 2 org dwbh anda utk join. Dn income akn msk!! '' Jka bmnt pm felisca18@gmail or watsapp 0149421894  
9. Suzi Salim - Fri 14/Mar/2014, 11:54am
saya menjalankan bisnes toneexcel...aishah boleh join bisnes ni atau boleh juga kalu nak jadi ajen dropship untuk memperkenalkan simkad toneexcel ni...
PM di facebook ; http://on.fb.me/KpWECm
FREE register ; http://www.toneexcel2u.my/join.php?id=suzisalim
email ; suzisalim85@gmail.com
hubungi ; 010-8098485  
10. Butterkaya - Fri 14/Mar/2014, 1:12pm
Berminat untuk jual/dropship abaya Dubai??Boleh hubungi saya 0176518079 (norlida) tq  
11. Noorsafinas Bt Yon - Sat 15/Mar/2014, 2:05pm
Tumpang iklan ya tuan umah.

Kami pengedar kopi acai berry keluaran CEMARA DAKTI. Kopi yang sudah terkenal di kelantan. Setiap minggu iklan di radio Malaysia Kelantan.

RASA SEDAP DAN BERKHASIAT......

Harga sekotak rm26.00
10 kotak, rm20.00 sekotak
30 kotak ke atas rm18.00 sekotak

Berminat sila hubungi:
Fardli (0194800897), safinas (0194700897)
Agen/pengedar diperlukan...
Kami di kawasan sungai petani, kedah...
Kami juga boleh membuat penghantaran ketempat anda...  
12. Shukri 96 - Sat 15/Mar/2014, 11:55pm
boleh contact sy di whatsapp 0172095228  
13. Lia 99 - Sun 16/Mar/2014, 10:05am
jika berminat utk dropship barangan keperluan bayi/produk kecantikan & kesihatan.. sila email arezzz33@gmail.com or SMS 012-4686853  
14. Adan Ali - Mon 17/Mar/2014, 10:57am
Tumpang Iklan Tuan Tapak....

Kerja Kosong

Lokasi: Sg. Petani
Jawatan Kosong: Kerani Jualan
Kekosongan: 2 orang (Perempuan)
Kelayakan: SPM
Syarat lain:
-Ada lesen motosikal dan kenderaan sendiri.
- Mahir dalam pengunaan komputer( Office, Excel dll.
- Rajin dan jujur.

Faedah:

1. Gaji : RM700++ (3 Bln) selama tempoh percubaan. Selepas percubaan, RM900++.
2. KWSP dan Perkeso.

Berminat, sila emelkan resume anda ke myriadsp@gmail.com dengan kadar segera untuk proses temuduga.  
15. Miraclemirage - Mon 17/Mar/2014, 3:19pm
berminat jd agen dropship emel saya noramira20@gmail.com  
16. Siti Aishah Binti Mohd Zaidin - Tue 18/Mar/2014, 12:28am
Ini email saya
s_aishah91@yahoo.com.my  
17. Man 329 - Wed 19/Mar/2014, 2:20pm
Sesiapa berminat untuk membeli pencuci pakaian dan perfume fabrik sila hubungi saya...Kualiti Produk Terbaik..

Call/sms/whatsapp Man 012-5733849

Pulau Pinang  
18. Eena Arrina - Tue 15/Apr/2014, 4:18pm
Islamic perempuan dan lelaki dicari (Kerjasama dengan Astro oasis: Imam muda dan ustazah pilihan)
-Berumur 18-45 tahun
-Terbuka untuk seluruh penang
-Diberi keutamaan kepada mereka yang meminati bisnes/usahawan
-Muslim dan muslimah
-Part time/full time
-Boleh bekerja dan menyesuaikan diri dalam kumpulan.

Kriteria dilihat berdasarkan kepada:
-minat mempelajari bisnes/usahawan.
-mempunyai mindset untuk berjaya dan berbeza dari orang lain.
-Ingin memartabatkan syiar Islam dan berdakwah.
-Tidak dilihat dari paras rupa. Hanya dari semangat juang yg tinggi.

sms nama,umur dan lokasi ke 0124746867


:)  
19. Ima Shasima - Fri 2/May/2014, 11:47am
nak jadi agent droship sabun marrine assence dan syampoo tutup uban...lumayan 0194571305  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..