Mencari Kerja Area Besut
Din 506 - Sat 17/Sep/2016 2:44pm [Last Comment]
Salam..saya mencari kerja2 area besut..kerja biasa ataupun berkaitan dengan diploma mekanikal..sesiapa ada info mohon share bersama saya..

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Siti Salbiah Binti Juhan 2 - Sat 17/Sep/2016, 4:31pm
KERJA DARI RUMAH!
Berkerjasama dgn Air Asia.dah masuk tv3,tv2 atro!
FULL TIME
Gaji : RM 3000 ke 5000
Masa : 12 Jam
Tempoh Kerja : 30 Hari
PART TIME
Gaji : RM 100 -- RM 300 (SEHARI)
Masa : Minimum hanya 4 jam sahaja sehari
Tempoh Kerja : Ikut suka hati anda
YG PENTING HALAL :)
Yang mana korang nak???
Disini kami buat kerja part time sahaja
Tunjuk ajar diberikan
berminat pm Siti= 011 3538 7491/ Haimi = 011 5203 0251  
2. Hazim 47 - Sun 18/Sep/2016, 1:37am
#tambah pendapatan
*MENGAPA SAYA SERTAI SAHABAT AGRO BANK*

1. *PROGRAM BANK*
Program Bank *SELAMAT* dan tidak menyalahi Undang2 negara.

2. *PROGRAM SIMPANAN*
Bila sebut simpanan maka tidak perlu gunakan modal dan bila-bila masa boleh keluarkan wang tersebut.

3. *MENJANA PENDAPATAN*
Sebelum ini simpan di bank *TIDAK* berpeluang menjana *PENDAPATAN* melalui *KOMISYEN SETIAP BULAN*

4. *MEMBERI PELUANG ORANG LAIN MENJANA PENDAPATAN*
Dengan ada program ini membantu orang lain menjana pendapatan bila mereka berkongsi dengan orang disekelilingnya.

5. *TIDAK MEMERLUKAN KELAYAKAN AKEDEMIK*
Dengan program ini tidak memerlukan kelayakan akedemik utk seseorang mendapat *KOMISYEN SEHINGGA RM21,000 SETIAP BULAN*

6. *MENJANA PENDAPATAN TANPA HAD*
Dengan wujud program ini membantu kita menjana pendapatan tanpa had. Jika bekerja belum tentu dapat GAJI RM21,000 SETIAP BULAN.

7. *TIDAK MENGANGGU MASA*
Program ini tidak menganggu masa sedikit pun.

8. *TIDAK MEMERLUKAN KOMITMEN*
Program ini tidak membebankan langsung sebab diuruskan 100% oleh AGRO BANK. Jadi kita tidak memerlukan komitmen.

9. *TIDAK MENGANIAYAI ORANG LAIN*
Program ini tidak menganiayai orang lain kerana wang tidak hangus.

10. *MENGGALAKAN KITA MENYIMPAN*
Dengan program ini menggalakan kita menyimpan. Bila ada simpanan masa depan terjamin.

11. *MUDAH BERKONGSI DENGAN ORANG RAMAI*
Dengan program ini kita mudah berkongsi dengan orang ramai sebab program ini adalah simpanan dan orang lain juga ingin menjana pendapatan.


12. *Apa Yang Anda Dapat Setelah Daftar Sebagai Ahli?*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

???? Saving Account Agro Bank

???? Kad ATM Agro Bank

???? Internet Perbankan

???? Sijil Simpanan AgroPrimas

???? Resit Bayaran

???? Salinan Borang Pendaftaran Ahli (Sahabat Agro)

???? ID Rujukan

13. *Yang berminat WHATSAPP/SMS taip MyAgro ke: 01121151184  
3. Anis Nasuha Binti Mustapha - Tue 20/Sep/2016, 10:38am
besut.org2 besut yg berminat kerja melipat risalah di rumah secara sambilan atau sepenuh masa dialu-alukan ke website kami.terbuka kpd lelaki dan wanita khasnya di besut.gaji rm 1200-rm 1500.tak memilih kerja dan boleh bermula secepat mungkin.tiada istilah percubaan nasib.berminat,sila lihat cara daftar di http://lipatrisalah.page.tl sblm terlambat  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..