Mencari Kereta Untuk Dipajak di Syarikat Kami Untuk Dijadikan Kereta Sewa
Adam 295 @ Global Matrix Enterprise
Sat 2/Nov/2013 10:39am [Last Comment]
Syarikat kami menjalankan perniagaan Kereta Sewa. Yang mana ketika ini kami memerlukan kereta untuk dipajak. Ini disebabkan oleh permintaan yang terlalu tinggi melebihi jumlah kereta sedia ada.

Jadi kepada sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapat pasif dengan kenderaannya, atau terbeban dengan tunggakan kereta, atau mempunyai masalah membayar bulanan kereta, apa kata hubungi kami, dan kami menggunakan kereta tersebut untuk disewakan, dan hasilnya akan dinikmati bersama-sama (win-win situation).

Pembahagian keuntungan kami mudah dan straight forward, iaitu pembahagian sebanyak 70% Owner Kereta & 30% Syarikat (kami). Yang bermaksud sekiranya duit sewa masuk sebulan ialah RM1,000 maknanya Owner Kereta dapat RM700 dana kami dapat RM300. Sekiranya hasil perolehan sewa ialah RM2,000 maka Owner Kereta dapat RM1,400 dan Syarikat dapat RM600. Dan begitulah seterusnya.

Oleh itu kami memberi peluang kepada pembaca Majalah.com untuk sama-sama berkongsi keuntungan sebagai Rakan Joint-Venture kami.

SEMUA jenis kereta dibenarkan untuk dipajak ke syarikat kami. Tapi keutamaan diberikan kepada kereta buatan Malaysia, terutamanya Perodua Viva Auto dan Perodua Alza Auto. Sila hubungi kami jenis kereta anda, tahun didaftarkan dan lain-lain berkaitan, kemudian kami akan memberi response segera.

Ketika ini, kami memerlukan tambahan kereta pada kadar segera. Sekiranya berminat untuk memajakkan kereta anda, bolehlah menghubungi kami terus di No Telefon: 0135602433 / 0194667849, atau email: penangcarrental@gmail.com

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Kereta Teksi Limo
 
1. Aifa Car Wash - Sat 2/Nov/2013, 3:39pm
maintenance sape tanggung?  
2. Sharudi - Sat 2/Nov/2013, 11:16pm
ada perjanjian black & white tak? kalau kereta rosak atau cedera atau hilang sapa tanggung?  
3. Adam 295 - Sun 3/Nov/2013, 10:33am
Aifa: Maintenance ditanggung oleh Syarikat.
Sharudi: Perjanjian disediakan dan 1st draf akan di-email. Kalau setuju dengan terma dan syarat, baru berjumpa, kami beri penerangan dan sain perjanjian. Kereta rosak ditanggung oleh penyewa. Kalau hilang, seperti biasa claim insuran.  
4. Kamarul 16 - Mon 4/Nov/2013, 12:02am
Salam. Duit maintenance tu diambil daripada 30% kutipan sewa bulanan keta dana syarikat atau ditolak daripada jumlah kutipan sewa bulanan? Minta pencerahan t.t, Thx.  
5. Sharudi - Mon 4/Nov/2013, 12:22am
email details so i can read terma dan syarat tu .. sharudi007@yahoo.com  
6. Iman Ana - Wed 6/Nov/2013, 10:44pm
email ke sy..berminat
ailana_my@yahoo.com  
7. Bro Musa - Thu 7/Nov/2013, 1:28am
Tumpang lalu tuan,
Perhidmatan kami .Kerata sewa pemandu disediakan,Mercedes Benz E220,Mengambil dan menghantar Tempahan Perlu ,Email tempahan : brothermus60@gmail.com
Hp 0108272772  
8. Ina 186 - Thu 7/Nov/2013, 11:34am
bleh email ke inaminhad7@gmail.com
tq  
9. Adam 295 - Fri 8/Nov/2013, 9:07am
Kamarul 16: Ditolak dari sewa bulanan. Kalau maintenance disebabkan oleh penyewa, yang tu penyewa yang tanggung.  
10. Adam 295 - Fri 8/Nov/2013, 9:15am
Sharudi, Iman ana, Ina 186: Email dah di-sent, sila cek ya.

Bro Musa: Boleh tak buat iklan anda sendiri dengan membuat iklan baru? Kan semua members di sini diberi platform sama-rata untuk beriklan di tempat sendiri, tanpa perlu mengganggu iklan orang lain.  
11. Hasbullah 21 - Fri 8/Nov/2013, 10:37am
salam bro, saya ade buat part time utk perhikmatan mengambil dan menghantar orng mggunakan kereta alpard..dari airport ke distinasi..so kalau nk guna boleh roger k sham 0123469863..  
12. Siti 352 - Fri 8/Nov/2013, 11:02am
Hi Adam, I ada kereta wira aeroback auto 1.5 1997. Blh di pajakan? Email draft to mardhiah.rahman@gmail.com. @ call 011 2360 5299  
13. Jokok 2 - Sun 10/Nov/2013, 10:44pm
pm pls jokok23313@yahoo.com  
14. Amelyna 2 - Wed 20/Nov/2013, 5:10am
Salam Adam, sy ada kereta exora bold auto 2013 dan saga flx 1.6 2013. Berminat utk info lebih lanjut. Boleh emailkan draft perjanjian tu utk sy go through dulu. amelyna_nateliesya@yahoo.com.my  
15. Jalil 10 - Thu 21/Nov/2013, 2:15am
Tuan, sila email perjanjian dan 1st draft pada saya : abduljalil_yusoff@yahoo.com
sekian terima kasih  
16. Yuzich - Sat 23/Nov/2013, 7:03am
Tuan, saya ada kereta viva (2009) dan wira 1.6 (1996), sila emailkan perjanjian utk dilihat.
retired9743@gmail.com  
17. Adam 295 - Mon 25/Nov/2013, 8:30am
Jokok 2, Amelyna 2, Jalil 10, Yuzich: Draf perjanjian sudah di-email. Sila cek ya.  
18. Bob 114 - Mon 25/Nov/2013, 10:01pm
Salam Tn Adam, sykt di KL atau Penang? Saya ada Nazaria (2006) sila email draft perjanjian kpd bobidin2021@yahoo.com.my  
19. Adam 295 - Mon 25/Nov/2013, 11:39pm
W'salam Bob 114, di Penang. Kami tiada masalah untuk berjumpa di KL. Draf sudah di-sent ke email, sila cek.  
20. Mohdfaidzul 3 - Tue 26/Nov/2013, 9:44pm
Kalau ade sesiapa nak mulakan bisnes kereta sewa & nak tambah jumlah kenderaan sewa, boleh hubungi saya untuk proses pembelian kereta baru secara pukal.
call/sms/whatsapp 0176993595 (Zul)  
21. Misajason - Mon 2/Dec/2013, 10:57pm
Salam adam..saya ada honda crv i-vtec 2.0, bole tak emailkan perjanjian sekiranya kereta saya masuk dalam senarai kereta pilihan tuan..terima kasih : misyalink@gmail.com  
22. Adam 295 - Thu 2/Jan/2014, 10:32am
Wsalam.. Untuk projek tahun baru 2014 kami hanya memajak kereta buatan Malaysia sahaja (apa sahaja jenis kereta asalkan buatan Malaysia). Ini ialah kerana maintenance tak begitu mahal dan mudah mencari spare-part. Mengenai tempat, kami ada di Penang. Pun begitu, kami menerima kereta dari mana-mana tempat di Semenanjung Malaysia. Tuan kereta perlu faham yang kereta mereka akan dibawa ke Penang. Bagi yang ingin memajak bolehlah hubungi kami terus di 0135602433 atau email ke: penangcarrental@gmail.com  
23. Helmee 6 - Fri 22/Apr/2016, 9:20am
nak jalankan perniagaan kereta sewa secara sah? perlukan lesen kereta sewa?

email ke helmee8888@gmail.com

saya bole tunjukkan jalan...  
24. Reza Mukmin - Thu 1/Sep/2016, 12:35am
Saya berminat.. email dkt sy mdtaufiqhmf@gmail.com
0178875750  
25. Nazrin 4 - Wed 14/Dec/2016, 3:30pm
ada buat lagi ke skrg ni, klu ada boleh email aizadtc2@gmail.com  
26. Adam 295 - Fri 4/May/2018, 9:36am
Pajakan kereta masih berjalan dengan tawaran yang lebih istimewa!! Kepada yang berminat, sila WhatsApp: 013 560 2433.. Terima kasih..  
27. Nexx Car Rental - Wed 20/Jun/2018, 4:02am
Sewaan dan pajakan kereta dengan harga terbaik hanya berada disini. call 0105621195 untuk maklumat lanjut.  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..