Mencari Kereta Sambung Bayar Direct Owner
Zak 7 - Mon 7/Dec/2015 2:59pm
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Saya Memerlukan Kenderaan Secara Sambung Bayar Daripada Direct Owner. Kenderaan Tertunggak Juga Diterima. Jika Ada Sila Whatsapp Saya Jenis Kereta Serta Deposit Ke 01114360230

Niche: Kereta Terpakai
     
  1. Aleef - Mon 7/Dec/2015, 4:08pm
    Assalam...
    Sya ada nk jual kereta satria
    Nk Jual cz nk pakai suit Utk persiapan sek anak n wat modal niaga...nk Jual murah aje rm4500
    Berminat boleh wasap sya Utk sya send gmbar
    01132378402 su  
  2. Juweita - Wed 9/Dec/2015, 2:11am
    Saya ada myvi tahun 2008 auto,ez standard....

    Sekarang saya perlukn duit utuk tanggung kehidupan..saya perlukan rm17k..saya beli keta pun baru dulu bukn secondhand...kereta saya ada hutang rm10k++ keseluruhan ....saya harap ada inSan yg dpt membantu ksulitan saya skrg...amik la keta dan geran Keta saya buatla mcm hak sndri..saya mampu bayr pd 2018 pd org pegang Keta saya...masa tu saya dpt epf saya mmpu sgt bayr smula...  
  3. Juweita - Wed 9/Dec/2015, 2:13am
    Whtspp saya 0137958858 guna no ni  
  4. Ijat 31 - Wed 9/Dec/2015, 7:34pm
    Assalam.. sy ade satria neo 1.6 (m) thn 2007, bulanan RM560 selama 11 bln lg. Sy nk RM13k utk settlekn RM9300 kesulurahan tunggakan. Whatsapp 0126122627  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)