Mencari Kereta Kelisa
Asma 27 - Wed 29/Aug/2012 2:09pm [Last Comment]
Saya amat mengalu-alukan pemilik perodua kelisa yang ingin menjual keretanya kepada saya...

Hubungi saya di

halogena83@gmail.com

TQVM

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Jamil Rahim - Wed 29/Aug/2012, 2:13pm
berminat kelisa limited edition2004

cal 0134881170  
2. Abg Wangi - Thu 30/Aug/2012, 1:14am
kelisa turbo nak ker...thn04 17k nego..klu ader yg nak cash diutamakan..  
3. Shamsuri Bin Hamim - Thu 30/Aug/2012, 2:02am
satria manual th 97 warna silver nak tolak 7200 aje bminat call 010 892 1118 /013 2394494  
4. Azza 15 - Fri 31/Aug/2012, 2:09am
saya ada kelisa utk dijual,owner saya sendiri(ladies owner) tahun 2005,condition tip top like new bleh contact me direct utk tgk keta 0126870684  
5. Jebat Putra Mohd - Mon 3/Sep/2012, 1:32pm
Waja 1.6 tahun 2007 full spec RM33 ribu boleh buat full loan.. Call 0173845677/0105666362  
6. Rozailan - Tue 4/Sep/2012, 9:39pm
blacklist tapi ingin beli kereta second...saya cuba bantu......hubungi saya... 0199330369  
7. Mazlan 51 - Sat 15/Sep/2012, 1:44am
saya ada kelisa thn 2006 grey 1.o manual..nk jual 20k..klau minat call sy..o12-9232806  
8. Dzulgene93 - Sun 16/Sep/2012, 12:26am
azza15 berapa harga nak letgo ?  
9. Ain Najmi - Tue 23/Oct/2012, 7:57am
tumpang..

*Abg Wangi:
auto ke manual? da modified ke kelisa tu? kalau modified byk xpelah..tp kalau tak n kalau masih ada tlg emel details, gambar n address kat sy ms.aien99@rocketmail.com


n pada sape2 direct owner yg lain yg nak jual kelisa auto 2003 ke atas hrga below market price OTR (loan bwh 18k OTR, cash bwh 15k OTR) tlg emelkan kat sy juga ye ataupun sms ke 0176309665

terima kasih..  
10. Sheela 5 - Wed 14/Nov/2012, 2:07pm
saya ada kelisa auto full spec 2004 (macam baru, tayar baru rim 14')
berminat boleh sms / call 0124431195 (pn shila)  
11. Choot - Wed 5/Dec/2012, 1:01am
Kelisa tahun 2005..bonet depan sticker fiber.bumbung dlam bulu harimau ...kereta tip top.. no plate cantik *36 ..owner pempuan ..rim mayvi .. email for detail .. serious buyer only ..price boleh down lagi ..tq .. nchoot@gmail.com ..  
12. Vicente - Mon 7/Jan/2013, 3:08pm
salam kepada semua,
saya sedang mencari perodua kelisa auto. kepada mereka2 yang ingin jual kelisa hubungi saya. atau mereka2 yantg nak trade in kat used car tapi used car mintak harga rendah hubungi saya juga.
vicentero_14@yahoo.com

p/s: saya bayar cash, harga biarla reasonable!!!  
13. Mirah 2 - Mon 6/Apr/2015, 12:48am
Salam. Saya ada nak let go kelisa warna gold tahun 2004. Keadaan semua baik takde masalah. Prefer 15k cash. Ladies owner 0145179491  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..