Mencari Kekosongan Jawatan
Iamhafiz 2 - Thu 2/Feb/2017 2:44pm [Last Comment]
Assalamualaikum semua warga Majalah.com

Sy Hafiz berumur 23 tahun sedang mencari peluang pekerjaan seperti;
-admin/admin executive/clerk
-hr department/finance department/
any department(jika ada)
Antara ciri2 sy ialah:
-fast learner
-boleh berkerja dlm kumpulan dan memberi idea atau pendpt jika diperlukan
-boleh bljr benda baru
-boleh menerima arahan
-boleh berkerja 'under pressure'
-mudah bergaul dgn org dan tidak
merokok
-general in microsoft office=word,excel,
powerpoint
Sy mempunyai diploma in banking n finance dan boleh memulakan kerja dgn segera jika diperlukan. Sekiranya syarikat tuan/puan ada kekosongan boleh la email kpd sy di hafizasteroid@gmail.com ataupun komen dibawah. Dan jika sesiapa yg nak offer apa2 position/kerja boleh juga komen di bawah dan tinggalkan no.fon atau email utk sy hubungi jika berminat. Dan yg turut mencari perkerjaan boleh juga iklankan di ruangan komen mana tahu terbuka rezeki anda wallahualam. Terima kasih.

Niche: Kerja Kosong | Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Iamhafiz 2 - Thu 2/Feb/2017, 2:52pm
Mencari kerja di area kl/selangor.  
2. Muzil 3 - Fri 3/Feb/2017, 4:31am
Assalam,
Kmi sedia mengambil beberapa Pembantu Admin ( full time & partime) untuk mengendalikan Fan Page di Facebook.
Ada Basic & komusen mengikut jenis produk yg kami iklankan
Untuk mengetahui lebih lanjut, sila whatsapp 01123466642  
3. Lenny 4 - Fri 3/Feb/2017, 5:27am
Syarikat tadika taska memerlukan jawatan kosong dipenuhi segera
1.pembantu pusat asuhan kanak2 yg suka kanak2
2.muslimah
3.pantai timur n sabah sarawak dialu alukan.
Cal or was ap linda 0192848434
Area bangi dengkil n seri kembangan  
4. Zamar Travel Tours Sdn Bhd 3 - Fri 3/Feb/2017, 11:45am
Tour Operation
-----------------
Lokasi ; Ampang
Email resume ke info@zamartravel.com.my atau call 0342707705  
5. Rahmat Unit Amanah - Sat 4/Feb/2017, 2:30pm
hiring.toponeconsultants@gmail.com  
6. Nor Azlina 33 - Wed 8/Feb/2017, 10:29am
Assalam.Jika berminat untuk jawatan Pembantu/kerani pentabiran/pemsaran sila hantar resume di cpsbhqhr@gmail.com.Kemasukan segera.TQ  
7. Sitirich Group - Mon 13/Feb/2017, 5:17pm
Hai , boleh hantar resume kepada saya farahsuhaida1103@yahoo.com. Syarikat saya sedang mencari pekerja untuk diambil bekerja dengan segera  
8. Hariz Idnal - Wed 15/Feb/2017, 11:37pm
Hafiz,

Kalau nak kerja sebagai site supervisor or project manager, ada kenderaan sendiri, sila whatsapp ke 012 6757 666. Saya pemilik syarikat interior design.

Terima Kasih  
9. Fazhilah Hairum - Mon 27/Feb/2017, 1:41pm
Send cv ke fazhilahhairum@gmail.com  
10. Wan Nurlatifah - Sat 8/Apr/2017, 1:40pm
contact me 0127618271

sector bank

immediately  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..