Mencari Kedai utk Sewa di Klebang, Melaka
June 26 - Thu 2/Feb/2012 2:10pm [Last Comment]
Sy ingin mencari kedai untuk disewa sekitar Klebang/Pantai Puteri.Kedai2 kecik pun xpe.Kalau ada boleh hubungi sy segera-June,0192581232

Niche: Kedai Sewa
 
1. Ziana 14 - Mon 6/Feb/2012, 12:32am
june, saya ada peluang perniagaan baik untuk anda x payah sewa-sewa kedai, risiko pun amat rendah..kalau minat kol saya ziana 0136029231  
2. Ayob 7 - Mon 6/Feb/2012, 2:52am
bisnes partner tk nak ke???
saya ada barang tp tk dpt nk beri komitmen...tumpang barang je boleh...
berminat email saya
twodanial@gmail.com  
3. Tukul - Sun 12/Feb/2012, 10:59am
saya pun nak cari kedai untuk disewa area melaka..
kalau ada hubungi saya
0132660800 hairi
hairirahman@yahoo.com.  
4. Ana 108 - Mon 7/May/2012, 4:32pm
di jalan hang tuah melaka, bersebelah wisma air akan buka hemisfera mall. masih terdapat kekosongan kedai dan juga kiosk disitu.  
5. Hainur - Wed 20/Jun/2012, 10:01pm
Ana 108 mcm mn nk book kiosk tu? ade contact person no x?  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..