Mencari Kedai Makan Untuk di Sewa Area Kuantan
Maslina 11 - Fri 30/Aug/2013 9:59am [Last Comment]
saya mintak tolong pada sesiapa shj yg tau info2 kedai untk disewa dlm lgkungan 800 ke bwh area kuantan.sy ingin mmbuka kedai mknan pg dan tghari t.kasih kpda yg sudi mmbantu

Niche: Bisnes Restoran | Kedai Sewa
     
  1. Sarif Bin Mohd Ali - Fri 30/Aug/2013, 10:48am
    sarifmohdali@yahoo.com  
  2. Adam 280 - Tue 3/Sep/2013, 9:10am
    Kepada sesiapa yang berminat untuk sewa kedai bawah (The People Shop) di daerah bandar Kuantan, sebelahan Berjaya Megamall, sila hubungi 013-9939066 / 018-9009011 untuk maklumat lebih lanjut.

    Sewa bulanan : RM2000 (bleh nego)

    Kawasan: Kedai berdekatan Berjaya Megamall & St Thomas, belakang Restoran Paparich.

    Terima kasih.  
  3. Rizuan Amry - Tue 3/Sep/2013, 4:28pm
    Salam Maslina, saya mempunyai full set kelengkapan restoran, masih elok dan cantik , hanya 6 k dan masih boleh runding, berminat emailkan kepada saya di redz_m191@yahoo.ca , saya store peralatan saya di balok kuantan  
  4. Mohd Fakhri Baihaqi Bin M Bekeri - Tue 3/Sep/2013, 11:14pm
    Indera mahkota di rh medanselera im 5,sya ingin mnjual perniagaan tomyam saya dengan hrga rm30k nego.sekli brang brg.cstmer ttap dah ada.sale arround rm 800-1000 semlm..sya perlu brpindah ke segamat  
  5. Aziz 117 - Wed 4/Sep/2013, 8:14am
    salam en mohd fakhri..boleh tinggalkan no fon atau email saya abdul_aziz827431@yahoo.com....kita bincang  
  6. Mazni Bt Abu Kasim - Tue 10/Sep/2013, 9:55am
    Askm warga majalah.com..saya br nk cuba berniaga..klu ada kiosk atau stall utk disewakan emailkan kat saya..sekitar jln Gambang, IM, Kuantan..terima kasih..
    mazmaz21@ymail.com..  
  7. Msz Consultants - Thu 10/Oct/2013, 12:08am
    Assalam..saya ada stall yang bersaiz 3'x6' bertutup setiap penjuru di hadapan pasaraya Cowboy baru di Bandar Kuantan..sesuai untuk di sewa oleh usahawan yng ingin meniaga burger bakar, ice blended, mihun celup, frozen food, serta aneka kuih muih. Lokasi strategik berhadapan dengan jalan besar, dan petronas, tunas manja. Jika ada usahawan yg berminat untuk sewa stall, boleh datang tengok, boleh pilih utk guna generetor atau eletrik, kemudahan air paip di bangunan bersebelahan. Pelanggan lama adalah customer burger bakar..boleh pelbagaikan menu, had masa niaga dari pagi hingga malam, tiada had masa. Hubungi atau SMS ke 0142111588 (msz.consultant@gmail.com) untuk bincang. Harga sewa termasuk dengan stall dan alatan lengkap seperti dapur, meja, kerusi, tong gas baru, dapur BBQ, lampu, rak kaca serta percuma banner. - 014-2111588 (Idealicious Ventures)  
  8. Msz Consultants - Thu 24/Oct/2013, 8:47pm
    Boleh juga menyewa dengan kadar RM 18 sehari, dari pagi hingga malam. Sms atau contact 0142111588 SMS: (Nama)>( Nak Sewa Stall)>(send ke 0142111588)  
  9. Tisto - Wed 30/Oct/2013, 12:58am
    Ada x tapak di mana mana food court.nk jual western food  
  10. Emma 109 - Thu 28/Nov/2013, 6:53pm
    slm semua.. sya ingin belajar niaga kecil-kecilan ...klu ade sewa gerai yg murah2 bleh emel kt sy emmazlin@yahoo.com.my  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)