Mencari Kanopi 10x10 utk Pasar Malam
Kwale Shop @ Kwale Shop - Tue 24/Jan/2012 12:30pm [Last Comment]
Assalamualaikum.....Kepada anda yang ade menjual kanopi saiz 10x10 (untuk berniaga di pasar malam), sila hubungi kami dengan segera.

019-55510441/42

Niche: Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Jep 5 - Tue 24/Jan/2012, 1:53pm
    Di kl, kg medan depan masjid ada dijual macam2 kanopi dan saiz. Cash n carry...  
  2. Mrezoo - Tue 24/Jan/2012, 11:28pm
    saya dah sms, nak call dah lewat sgt nie . boleh tau;

    1-lokasi
    2-gred B , A @ AA,
    3-kuantiti

    Kami boleh bekalkan kanopi 10x10 dgn kuantiti sedikit atau byk....
    boleh lihat detail di :


    http://queqenterprise.blogspot.com/p/produk-pra-niaga.html  
  3. Ihsan Rosly 2 - Thu 26/Jan/2012, 11:52am
    jika masih memerlukan kanopi email pada ihsanrosly@gmail.com tq  
  4. Shimey - Tue 21/Feb/2012, 3:39am
    jika masih perlukan @ ingin tmbh lg,call@sms sya 012-5850221
    kanopi 10X10kaki besi putih RM155, 10X10kaki besi hitam RM170
    lokasi Shah Alam..tq  
  5. Erul 5 - Wed 6/Feb/2013, 6:14pm
    nak jual kanopi terpakai saiz 10x10 gred a, kaki hitam rm 145.00 baru sebulan lebih gune,, boleh email ke lagi mudah call or sms 0132850089  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)