Mencari Jawatan Kosong @ Kerja Kosong Sekitar Seri Iskandar - Perak
Mr Izzam - Wed 3/Jun/2015 9:16am
As'salam..sy sedang mencari kerja kosong sekitar S.iskandar, sy menpunyai Skm 1&2 dlm bidang automotive..Apa? kerja diluar bidang pun boleh yg bersesuaian..
No: 011 26452411 (izzam)
gmail: nurizzam.isha@gmail.com

Niche: Kerja Kemahiran | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Matramlee - Sat 13/Jun/2015, 7:10pm
    mencari part time...
    0139584638
    mempunyai kemahiran komputer..
    tiada pengalaman dlm sales..tp insyaAllah ingin mencuba dalam bidang sales.  
  2. Khamsiah 3 - Wed 19/Aug/2015, 2:54pm
    Berminat dengan bisnes?
    Hanya bermodalkan RM278, sy boleh guide anda semua sehingga berjaya..asalkan anda mahu berusaha..

    hubungi sy : 0124382348 (khamsiah, dealer ONEXOX)  
  3. Mr Izzam - Sun 27/Sep/2015, 11:11am
    Assalamualaikum n salam sejahtera..d sini sy nk share pd sape2 yg nk tmbh side income..Nak tak kalauu kite cube n usahakn utk dapatkn income RM900 sehari..?? FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan.. ( Kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun sb tak kluar modal langsung pun kan..??) TAK perlu jumpa orang, TAK perlu jual barang.. Anda open link dibawah yg saya bg tu dan REGISTER je anda terus dapat USD25 X 3.4= RM85... lepas tu anda dapat link sendiri dan copy ayat saya ni... postkan pada kawan2 fb ke, twitter, wassap sebagainya. Setiap yg buka link anda, anda akan terima USD10 X 3.4=RM34. MUDAH sungguh kan..?? Anda boleh pilih samada duit masuk ke Acc bank atau CEK dipos ke alamat rumah anda.. Ramai yg dah Register sebab apa..??? Sebab FREE dan dapat income. Klik link ini kalau nak cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tp kalu xcuba kita yg rugi..

    http://weeklyfixpay.com/?ref=303328  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.