Mencari Investor/Funder untuk Projek Trading
Abdul Jalil 8 - Thu 19/Apr/2012 9:26am [Last Comment]
As salam.

Saya ingin mencari investor/funder untuk projek trading.
Projek ini urgent dan genuine.

Jika ada investor/funder yang berminat boleh la pm saya.

Terima Kasih.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Megatking - Thu 19/Apr/2012, 9:53am
salam... leh bagi details x...??? email jer ke saya di qerinchi@gmail.com ...
funder ada kalu semuanya cantekkk  
2. Id 2 - Thu 19/Apr/2012, 10:01am
email detail : fiwa.resources@yahoo.com  
3. Mieoreo - Thu 19/Apr/2012, 11:20am
email kat saya nak trading apa? mso.oreo@gmail.com  
4. Roslan Aziz - Thu 19/Apr/2012, 12:47pm
pembetulan email ke roslan.aziz@gmail.com  
5. Khairul 236 - Fri 20/Apr/2012, 10:14am
detail plss....aidi9997@yahoo.com  
6. Manlanggaq - Fri 20/Apr/2012, 2:15pm
email me manlanggaq@yahoo.com  
7. Yusrie 2 - Fri 20/Apr/2012, 10:06pm
salam email saya di ahmadyusrie2002@yahoo.com  
8. Quick Purple - Sat 21/Apr/2012, 1:22pm
berminat.
sila emailkan ke :-
dpurple_line@yahoo.com.my  
9. Miss Waka - Sun 22/Apr/2012, 4:30am
sesiapa berminat untuk jadi investor bagi projek investment&trading emas saya,boleh tinggaklan email d tempat saya..perlu fund rm10,000 dan ke atas..pulangan modal dalam 10 bulan,profit selepas 10 bulan tu akan dii bagi sama rata...  
10. Noor Nazry Zakarya - Sun 22/Apr/2012, 10:03am
salam... nak trading emas , sy bleh ajarkan dan kalau nak sy tradekan... 30% lepas anda withdraw adalah upah sy..70% hak anda...

tak bayar..sy tak trade ler lepas tuh.. nak jumpa di lokasi kedai makan berhadapan hospital sultanah bahiyah..

tq  
11. Iskandar 57 - Sun 6/May/2012, 5:17pm
tumpang iklan... kenapa semua warga malaysia... saya sekarang tengah mencari funder untuk jump start projek saya ini... pulangan dalam 3 bulan.... sekirannya berminat sila hubungi saya di talian 012-2037684  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..