Mencari Graphic Designer Online
Afiq716 - Tue 24/Sep/2013 12:14pm [Last Comment]
kami dari syarikat sukan ingin mencari seorang yang kreatif dan komited dengan kerja bagi membuat design utk jersi2 kami..

anda akan dibayar sehingga rm100 utk design dan komisyen penjualan sehingga rm300 / team

contoh2 design akan diberikan dan sekiranya anda berminat boleh berhubung melalui email saya mohdafiq716@yahoo.com

Niche: Studio Grafik Dan 3d | Servis Freelance
     
  1. Cindy 8 - Wed 25/Sep/2013, 7:22pm
    Saya minat... email saya detail kt colorfulstoreuno@gmail.com  
  2. Azam 149 - Thu 26/Sep/2013, 7:03pm
    Tuan,saya berminat sangat untuk menjadi Graphic Designer Online untuk syarikat Tuan. Boleh hubungi saya terus dia 019-2597182 atau email kepada saya azam.sarih@gmail.com  
  3. Zety 9 - Sun 29/Sep/2013, 3:34am
    saya berminat...email kan kepada saya maklumat yang detail ... izzatimihat@yahoo.com .. hubungi saya 012-3472623

    terima kasih  
  4. Wan Rabiatul - Mon 30/Sep/2013, 9:53pm
    saya juga berminat.. email saya detail..
    naw_fiz91@yahoo.com
    terima kasih  
  5. Shikinshafie - Wed 2/Oct/2013, 4:59pm
    sy juga berminat..
    boleh emailkan ke shikinshafie@gmail.com  
  6. Mohamad Amir Asyraf Bin Johan - Thu 3/Oct/2013, 6:38pm
    saya juga berminat tuan.. email saya detail..
    ameir_92NakamaCompany92@yahoo.com
    terima kasih  
  7. Junaidah Binti Kamsan - Thu 3/Oct/2013, 10:10pm
    email sy...junaidahkamsan@yahoo.com...tq...  
  8. Afiq716 - Fri 4/Oct/2013, 11:11pm
    ok terima kasih pada yg dah email..sy mencari designer yg boleh trace artwork kepada pdf/ai file..email sy mohdafiq716@yahoo.com  
  9. Natni 95 - Mon 7/Oct/2013, 10:12pm
    masih sempat lagi ke..trace artwork kpd pdf/ai file?? saya boleh buat ...email kpd saya tuan ..natniaz95@gmail.com  
  10. Grafik Designer - Sun 13/Oct/2013, 1:39pm
    sy boleh trace dlm masa 1 minit, bgantung kepada difficulty, email me azzamduone58@gmail.com  
  11. Afiq716 - Thu 17/Oct/2013, 6:43pm
    ok da sent kat email you guys  
  12. Muhamad Hairul Bin Ahmad - Mon 21/Oct/2013, 10:39pm
    ada lagi x keja?email trendboy13@yahoo.com  
  13. Dyla 20 - Thu 24/Oct/2013, 10:05am
    salam,sy berminat...masih ada lagi ke? if ada bleh email detail...dyla.aljaafarglobal@gmail.com thanks...  
  14. Afiq716 - Thu 24/Oct/2013, 4:27pm
    masih lagi menerima graphic designer lain.. sila email ke mohdafiq716@yahoo.com  
  15. Afiq716 - Thu 24/Oct/2013, 4:37pm
    sent to all..thanks  
  16. Yat Shamsuddin 2 - Thu 24/Oct/2013, 9:02pm
    sy berminat... tawaran ni masih dibuka ke? klw masih dibuka sy nk memohon... bole email sy yatshamsuddin@gmail.com  
  17. Faizah 68 - Wed 30/Oct/2013, 10:40am
    Sy berminat boleh email ke adana_light@yahoo.com.my  
  18. Mohd Syakir - Fri 1/Nov/2013, 12:11am
    kalau ada kekosongan lagi saya nak mhdsyakir89@gmail.com  
  19. Mia 47 - Tue 5/Nov/2013, 1:17am
    still available? boleh tlg emel detail ke norakira87@gmail.com  
  20. Afiq716 - Tue 5/Nov/2013, 9:30am
    ok sent to all.. tq !  
  21. Zoulsham - Sat 9/Nov/2013, 9:28am
    Tuan,saya berminat untuk menjadi Graphic Designer Online untuk syarikat Tuan. Boleh hubungi saya terus dia 017-5228702 atau email kepada saya zoulsham@gmail.com. TQ  
  22. Rubee Nur Hana - Sun 10/Nov/2013, 1:39pm
    saya berminat...masih ada kosong lg ke...
    rnh_leo608@yahoo.com or 0193665914  
  23. Mhdesign89 - Mon 18/Nov/2013, 3:04am
    saya berminat..
    mhdesign89@gmail.com  
  24. Nurul 1104 - Sat 23/Nov/2013, 2:29pm
    email ke samsharif@rocketmail.com..
    saya sangat berminat.  
  25. Afiq716 - Mon 25/Nov/2013, 4:56pm
    ok check email anda..tq  
  26. Nurul 1416 - Thu 5/Dec/2013, 3:14pm
    saya pun berminat... ain.official@yahoo.com  
  27. Cdgharieb01 - Thu 26/Dec/2013, 7:04pm
    Saya berminat trace artwork ke PDF/AI...  
  28. Cdgharieb01 - Thu 26/Dec/2013, 7:06pm
    Maaf, email: cd.gharieb01@gmail.com  
  29. Faiz Azali - Thu 12/Jun/2014, 1:37pm
    kalau masih dibuka, sy berminat. emel ke faizazali@yahoo.com  
Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.