Mencari Funder Untuk Projek Used Car
Roy 28 - Sun 16/Dec/2012 12:52pm [Last Comment]
Salam kepada semua warga Majalah.com yg budiman, saya sedang mencari funder utk projek saya iaitu membeli dan menjual kereta terpakai. Funder hanya perlu pam modal kepada saya, jika perlukan cagaran, saya boleh cagarkan rumah saya di Rawang sebagai jaminan dan jika perlukan perjanjian atau hitam putih, bolehlah uruskan bersama. Lain2 urusan A-Z tentang kereta, saya sendiri uruskan. Keuntungan akan diberi 50-50.. Jika ada sesiapa yg ada modal 10 - 30k tapi tak tahu nak buat bisnes apa, boleh hubungi saya dan kita bincang. Insya Allah ada jalannya.

Hubungi saya : 0182130779.

Niche: Kereta Terpakai | Mencari Pelabur
 
1. Ingin Tahu 5 - Mon 17/Dec/2012, 8:36pm
Saya berminat.....tapi saya berminat kalu kita jadi rakan kongsi...amacam? Boleh email ke bigshowtc@yahoo.com  
2. Zairi 15 - Mon 17/Dec/2012, 9:23pm
Saya berminat utk invest . zairiothman@yahoo.com  
3. Amri 54 - Tue 18/Dec/2012, 2:35am
hub sy jgk..am- 017-4736667  
4. Roy 28 - Tue 18/Dec/2012, 2:43pm
Salam...

Ingin Tahu 5, saya dah email.

Zairi 15, saya dah email.

Amri 54, saya akan call dlm masa terdekat.. Insya Allah..

Terima kasih atas kunjungan anda semua ke sini...  
5. Azizah 20 - Wed 19/Dec/2012, 12:06am
sy ingin menjual profit syarikat sbnyak 30% dgn harga 600k yg kini mempunyai 3 buah restoran, 1 kafeteria di uitm shah alam dan perniagaan katering..sila hbungi 0125753516  
6. Adie 13 - Wed 19/Dec/2012, 12:25am
Detail: dagangpersada@gmail.com  
7. Bhisham - Wed 19/Dec/2012, 1:20am
i berminat..tlg email bad4020@yahoo.com  
8. Mohammad Ibni - Thu 20/Dec/2012, 4:16pm
wow!!!nice,email saya!!  
9. Zaimrazoor - Fri 21/Dec/2012, 2:24pm
emailkan kepada zaimrazoor@yahoo.com  
10. Suhaimi82 - Fri 21/Dec/2012, 6:13pm
Saya berminat..email pd ibudanish@yahoo.com  
11. Nizam 62 - Mon 24/Dec/2012, 1:41pm
email kat saya
kesangresources@gmail.com  
12. Saiful 22 - Tue 25/Dec/2012, 12:40am
Berminat alhikmahtrading@gmail.com  
13. Roy 28 - Tue 25/Dec/2012, 10:23pm
Salam, trm ksh semua.. Insya Allah sy akan email kpd tuan2 dlm masa trdekat..  
14. Azwan 113 - Wed 9/Jan/2013, 6:21pm
salam.. emelkan detail sekiranya peluang masih terbuka ke

amirul32@gmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..