Mencari Funder RM5k
Muhammad Azri 9 - Mon 5/Mar/2018 2:04pm
MENCARI SLEEPING PARTNER RM 5K....

SALAM SEJAHTERA
saya sedang mencari sleeping partneryang berminat mahu menjadi pemodal.
saya hanya memerlukan modal untuk memulakan perniagaan di pasar untuk projek ayam segar.

modal 5k
tempoh matng 35hari selepas tempoh ini barulah pembahagian di agihkan.

Modal RM5000
Bulan pertama dapat rm1000?
bulan kedua dapat rm1000?
bulan ketiga dapat rm1000?bulan keempat dapat rm1500?
bulan kelima dapt rm1500?
6 bulan seterusnya dapat rm500 sebulan?

Jika tidak ada sorang pelabur pecahan 10x500

Modal rm500 seorang???
Bulan pertama dapat rm100?
Bulan kedua dapat rm100?
Bulan ketiga dapat rm100?
Bulan keempat dapat rm150?
Bulan kelima dapat rm150?
6 bulan seterusnya dapat rm50 sebulan??

Yang berminat email gpazryrecources@yahoo.com

Niche: Mencari Pelabur
     
  1. Wan 431 - Tue 6/Mar/2018, 5:54pm
    Jika begini secure ROI setiap bulan, pinjam along pon tak ada masalah, dah pasti boleh bayar, buat apa cari funder individu.... Mana ada bisness yang terjamin begini.... Buktikan saya salah dan saya akan invest lebih dari 5k.. bukan bukti sembang mulut tetapi bukti paperwork, documention dan business details.... Berminat nak buktikan saya salah, reply disini dan akan ada perbualan lanjut...  
  2. Amir 432 - Wed 7/Mar/2018, 10:19am
    Yes..confident giler..submit loan kat bank pn x goncang  
  3. Wahmarketings Com - Tue 13/Mar/2018, 1:35am
    dari buat bisnes ayam segar dengan duit tu baik bawak duit tu lari. sah sah cash 5k siapa nak bagi?  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)